Artikeln innehåller annonslänkar

Tips! Behövs extra volym? Svep en puderborste över första lagret mascara och måla ett till.
Tips! Behövs extra volym? Svep en puderborste över första lagret mascara och måla ett till.

TEST: Bästa volymmascaran - under 199 kronor

Vår jakt på den perfekta mascaran pågår ständigt! Här är de bästa budgetkapen för dig som söker volym, lyft och längd – men utan att tömma kontot.

En mängd budgetmascaror har testats av amelialäsare i olika åldrar. Här visas testets bästa mascaror: 

1. The full 360°, No 7 

BETYG: 5

När den böjda borsten fångar, formar och biffar upp varje frans med fyllig volym, då tackar och bockar testarna för finaste lösfranseffekten. Läs mer och köp här.  

2. Fiber lash, LA girl 

BETYG: 4+

Oj, vilken kraft som ryms i den här fiberkrämen. Fransarna förlängs så du får stjärnögon, och samtidigt tycks fransarna bli många fler. Och kolla priset! Läs mer och köp här.  

3. Bambi eye mascara, L’Oréal 

BETYG: 4+

Hemligheten med den här testälsklingen ligger i specialborsten som norpar tag i och lyfter de envisaste fransar, och samtidigt lassar på mascara. En volymbomb!  Läs mer och köp här. 

4. On the rise volume liftscara, Nyx 

BETYG: 4+

Den dubbelsidiga borsten gör att du kan välja volymbygge eller extra lyftkapacitet. Extraplus för matt sotsvarta fransar!  Läs mer och köp här. 

5. Lash slick film form, Glossier 

BETYG: 4

Hajpad trendmascara i nätt hylsa med avsmalnande borste. Fransarna blir glansiga, och fibrer gör dem extra lååånga. Lätt att tvätta bort. Läs mer och köp här.  

6. Volume glamour ultra black, Bourjois  

BETYG: 4

Hylsan är inte särskilt snygg, men vad gör det när den sotsvarta krämen låter sig byggas upp från snällvolym till maxade partyfransar. Läs mer och köp här.  

7. 2000 calorie mascara, Max factor 

BETYG: 3+

Det här säkra kortet, 2000 calorie, ­höjer fransarnas flörtfaktor med maffig volym och längd, och sitter på plats hela dagen utan att flaga. Läs mer och köp här.  

8. Mascara sensitive,  Apolosophy 

BETYG: 3

Vegansk mascara med välfungerande borste som separerar bra. Det här är en vardagsmascara som är extra bra för dig med känsliga ögon. Läs mer och köp här. 

 

FLER MASCARA-TEST

Bäst i test: amelia testar förlängande mascara
Bäst i test: Vattenfast mascara 2019 - här är vår favorit
Bäst i test – mascara (vi har hittat supermascaran!)

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + kit från The Body Shop för 199 kr. Köp nu!