Artikeln innehåller annonslänkar

TEST: Bästa primern 2019 – här är vår favorit!

En primer ska verka utan att synas – de tunna krämerna fäster foundation mot din fuktkräm samtidigt som de passar på att jämna ut hudytan och gömma stora porer. Kort sagt: Primer är bästa sortens snyggfilter.

En mängd produkter har testats av amelia-läsare i olika åldrar. Här visas testets 7 bästa produkter - samt amelias absoluta favorit!

1. Bäst i test: Skin to die for, Peter Thomas Roth 

Betyg: 5

Jisses, så bra! Fyller ut porer och linjer samt jämnar ut hudtonen. Ska användas under foundation men är minst lika bra som ensam vardagsmakeup ("inga porer, inga linjer, jämnare hudton"). Mer info och köp här (länk till återförsäljare). 

2. Eko-favorit med perfekt fäste! Iris face primer, Idun

Betyg: 4+

Silikonfri men silkig goding som innehåller antibakteriellt kolpuder. Du får perfekt fäste för foundation och slipper se smårynkor och ojämnheter. Toppen med oöm och hygienisk pumptub! Mer info och köp här (länk till återförsäljare). 

3. Fantastiskt lyster: Soft focus glow drops, Rodial

Betyg: 4

Lystergivande primerdroppar med känsla av fuktgivande serum. Du får fantastisk lyster, men utan att varje liten rynka framhävs. Effekt? Som ett extrabra selfie-filter! Mer info och köp här (länk till återförsäljare). 

4. Budgetfavorit! High adherence silicone primer, The ordinary

Betyg: 4

Budgetalternativ som kan tävla med de bästa. Den icke-feta krämen är lätt att lägga tunt, och den gör att grova porer inte blir framträdande. Ett kap för dig med fet eller blandhy. Mer info och köp här (länk till återförsäljare). 

5. Sidenmatt finish - Veil mineral primer, Hourglass

Betyg: 3+

Oljefri lotion som riktigt smälter in i huden och gör den slät, len och redo för foundation. Den sidenmatta finishen suddar ut de flesta skavanker. Men smakar det så kostar det! Mer info och köp här (länk till återförsäljare). 

6. Fuktboost! Photo finish primerizer, Smashbox

Betyg: 3+

Primer som kombineras med effektiv återfuktning passar många torrisar. Huden håller sig smidig och sminket får ingen chans att glida ner i smårynkor och veck. Tråkig doft. Mer info och köp här (länk till återförsäljare). 

7. Jämnar ut - Pro prep HD smoothing face primer, LA girl

Betyg: 3

Tät gelkräm som fyller ut smårynkor och hjälper foundation att sitta jämnt och fint. Har berikats med vitamin E, och den platta tuben är perfekt i rese- eller träningsnecessären. Mer info och köp här (länk till återförsäljare). 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + Lyxigt bäddset med brody för 199 kr. Köp nu!