Artikeln innehåller annonslänkar

Test: Bästa läppoljan 2019 - här är vår favorit

Törstar dina läppar efter en vårdande snällbehandling? Sträck dig efter en läppolja som gör dem mjuka, lena och med läckert glossig finish. Här är amelias favoriter – noggrant prövade och testade.

En mängd läppoljor har testats av amelia-läsare i olika åldrar. Här nedan visas testets 7 bästa produkter.

1. Instant light lip comfort oil, Clarins

BETYG: 5

Vinnande koncept! Den här klassikern med len och fyllig gelolja gör läpparna mjuka och snyggt glossiga – och eftersom oljan reglerar hudens pH får de en extra färgskjuts som känns precis lagom. Läs mer och köp här.

2. Nourishing lip oil, Isadora 

BETYG: 4+

Smal och snäll. Tuben må vara småtråkig, men det är ett rejält klös i innehållet. Du som vill ha vård och glans utan färg kommer att gilla den här läppoljan med avokadoolja. Läs mer och köp här.

3. No 28 lip treatment oil, Hourglass

BETYG: 4+

Dyrgrip. Priset för den här pigmenterade läppoljan är egentligen helt galet, men du får guldpläterad applikator och en ­len, vårdande oljekräm med långvarig effekt. Finns i fyra mycket fina vill ha-­nyanser. Läs mer och köp här.

4. This is everything lip oil, Nyx

BETYG: 4

Fint transparent. Superlätt och skönt återfuktande läppolja med högglanseffekt – finns i fem nyanser som alla ger ­läpparna en lätt nyansering. Plus för flexibel applikator och god doft. Läs mer och köp här.

5. Blossom lip oil, Linda Hallberg cosmetics

BETYG: 4

Multifunktionell roll-on! Testets snygging med roll-on-applikator och blomblad i den lätta oljan, som är avsedd att användas både på läppar och nagelband. Ger fin men ganska kortvarig glosseffekt. Läs mer och köp här.

6. Budgetfavorit! Moisturizing lip oil, Glam of Sweden

BETYG: 3+

Kostar nästan noll. Vilken prisbomb! Den transparenta läppoljan håller huden mjuk – men glossigheten försvinner snabbt. Med det här priset gör det inget, läppoljan är ju nästan gratis.

7.  Crystal vanilla orchid hydrating lip balm, Eos

BETYG: 3

Soft glosseffekt. I det här lilla klotet samsas fem fasta och helt okladdiga oljor som lenar och mjukgör med soft glanseffekt. Stort minus: klumpig hylsa som inte funkar i fickan. 

LÄS OCKSÅ: Bäst i test – 7 röda läppstift som håller hela kväll

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + lyxig hudvård från Oriflame för 199 kr. Köp nu!