Artikeln innehåller annonslänkar

Bäst i test – Gel-nagellack (nu kan du lyxlacka hemma!)

Du vill ha en snygg manikyr som håller i en vecka utan att flaga eller bli matt, och utan att behöva betala dyrt på salong. Då är gel-lack för hemmabruk det enda rätta.

Glansiga naglar med fyllig yta utan att behöva gå på salong. Hur funkar det? Gel-lack för hemmabruk härdar i dagsljus, till skillnad från salongsprodukter som kräver led- eller UV-lampa.

En mängd gel-lack har testats av amelia-läsare i olika åldrar. Här visar testets bästa produkter.

1. Miracle gel i Red eye, Sally Hansen

Suverän glans. Ganska klumpig flaska, men det kompenseras av penseln som är smidig och lätt att jobba med. Nagelytan blir snyggt fyllig. Manikyren kan sitta upp till tio dagar om du använder det avsedda topplacket. Mer info och köp här (länk till återförsäljare). 

 

2. Gel couture nail polish i Twill seeker, Essie

Coola nyanser. Penseln är lagom bred och lacket täcker perfekt efter två tunna lager. Med topplack från samma serie sitter det utan att flaga i drygt en vecka. Mer info och köp här (länk till återförsäljare).

3.  7 day hybrid polish i Catch your eye, Depend

Budgetkap. Så bra med miniflaskor, då slipper du tröttna på färgen i förtid. Jobba på en ren nagel och använd bas- och topplack från samma märke så har du supersnygga naglar hela veckan lång. Mer info och köp här (länk till återförsäljare).

 

 

4. Infinite shine 2 i Can't be beet!, Opi

Proffsfinish. Finns i drygt 30 nyanser som alla sitter ovanligt bra. Manikyren tar tid, men efter baslack, färg och topplack kan naglarna se ut som om du besökt en toppsalong. Mer info och köp här (länk till återförsäljare). 

 

5. Gel nail lacquer i Vagabond, Isadora

Kräver grundarbete . När du applicerat ett lager av det speciella topplacket får naglarna en extra fyllig och glansig finish som ger salongsvibbar. Sitter i en vecka, men kräver noggrant grundarbete. Mer info och köp här (länk till återförsäljare). 

 

6. Shellack Vinylux i Wildfire, CND

Torkar snabbt. Nagelplattan måste vara helt fri från olja för att det färgade lacket ska fästa. Underlack behövs inte, men naglarna behöver nytt överlack varannan dag för att inte flaga. Mer info och köp här (länk till återförsäljare).

LÄS MER: Allt du behöver veta om nagellacket Shellac 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av amelia + halsband från Smycka för endast 199 kr. Köp nu!