Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa amelia i ett bättre anpassat format?

Mobil Tablet Dator

Artikeln innehåller annonslänkar. Mer info

Bäst i test: Fixeringspuder med filtereffekt - här är vår favorit

Gårdagens puder var ofta torra och tenderade att lägga sig i veck och rynkor. Men något har hänt – nu finns nya superpuder som suddar ut, trollar bort fina linjer och ger både lyster och matthet. Hej filtereffekt!

Linnéa Öst

En mängd produkter har testats av amelia-läsare i olika åldrar. Här visas testets bästa fixeringspuder (setting powder). Vilket puder trollar bäst?

1. High performance blurring loose powder, Elizabeth Arden 

BETYG: 5

Oj oj, vilken fin effekt det här pudret ger. Suddeffekten är nästan lite magisk, huden blir verkligen fin. Pudret är visserligen inte helt gratis, men du får mycket för pengarna – drygt är det också! Läs mer och köp här

2. Prowder från Palina (perfekt för blandhud!)

Foto: Kimberly Hero / © Kimberly Hero

BETYG: 4+

Första pudret med upsalite, en ny ingredienens som suger upp överflödig talg utan att göra huden torr och fuktfattig. Jämnar ut och håller huden matt hela dagen. Läs mer och köp här. 

3. Hyaluronic tinted hydra-powder, By Terry (pålitlig klassiker)

BETYG: 4

Det här är ett mycket uppskattat och fuktbevarande mirakelpuder, som nu finns i åtta pigmenterade nyanser med samma utjämnande effekt som det transparenta originalet. Mycket drygt, mycket bra! Läs mer och köp här.

4. Miracle veil, Max factor (budgetfavorit!)

BETYG: 4

Finmalt puder som räddar din look genom att sudda ut ojämn­-heter och få huden att se i det närmaste perfekt ut, utan att du behöver tömma kassan. Läs mer och köp här

5. All hours setting powder, Yves Saint Laurent

BETYG: 4

Ett pressat puder med rätt dos transparenta pigment så du kan bygga upp en naturlig bas eller ­använda pudret för att dämpa glansig hud. Känns superlyxigt, vilket dosan förstås bidrar till. Läs mer och köp här.

6. Holo graphic powder, Nyx (lyster!)

BETYG :3+

Älskar du lyster? Då ska du definitivt satsa på det här mikrofina pudret för att få effektfull highlighter som lyfter och skulpterar dina ansiktsdrag. Håller i flera timmar. Läs mer och köp här.

7. Sheer finish loose powder, Lumene

BETYG: 3

Anspråkslös burk med vardagligt löspuder fixerar ­makeupen och absorberar sebum så du inte blir en diskokula under dagen. Gör jobbet bra men får dig inte att slå volter. Läs mer och köp här.