Så lyckas du i modebranschen!

Med lite jävlaranamma, ett gott hjärta och mycket charm tog sig vår stylist Hannah Bergroth från student till ett jobb på amelia, på kort tid. Här avslöjar hon sina karriärsknep!

Endast 23 år gammal har vår bloggare och stylist Hannah Bergroth redan hunnit jobba på två av landets största tidningar. Först Veckorevyn, och nu amelia. En tre år lång stylistutbildning i Finland gav henne mod och kunskap att ge sig in i modebranschen. En bransch som inte alls kräver vassa armbågar om man ska tro Hannah. I en intervju på tidningskungen.se berättar hon om sitt "tänk":

"Man behöver inte vara någon ragata och tro att man måste slå sig fram  för att lyckas i branschen. "Visst finns det ett sorts statusspel men  det håller jag mig gärna utanför."

Vi kan sammanfatta Hannahs karriärsknep i tidnings- och modebranschen ungefär så här:

Vara snäll, hjälpsam och ambitiös.

Bevisa  för din arbetsgivare att det här verkligen är något du vill jobba med,  sitt aldrig och gör ingenting under arbetstid!

Lev  efter mottot: "Sikta mot stjärnorna, för då når du åtminstone  trädtopparna!"

Till Hannahs blogg!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + Lyxigt bäddset med brody för 199 kr. Köp nu!