Prövat & testat: Fuktspray!

Du vill ha en fräsch och mjuk hy. Då behöver du en fuktsprej med ­varaktig ­effekt. Linnea Öst har hittat sin favorit!

1. Dermalogica Antioxidant Hydramist ger en härligt finfördelad sprejdusch med lätt örtdoft. Innehåller fuktberikande ämnen, t ex hyaluronsyra. Har en lätt uppstramande effekt. Skön datorsprej och helt oumbärlig på flygresor. Pris 150 ml/475 kr.

2. Clarins Expertise 3P Screen Mist lovar att oskadliggöra  elektromagnetiska vågor och skydda mot luftföroreningar. Glasflaskan  pryder sin plats vid datorn, minst sagt. Sprej med ”ren” doft,  super­­­­skön för alla som ­sitter framför bildskärmen hela ­dagarna.

 Pris 100 ml/425 kr.

3. Mac Fix + Rose Brume Rose Fixante med ljuvlig rosdoft kommer i modern  droppsäker flaska. Känns uppfriskande, och det ­riktigt känns att huden  får hjälp att behålla fukten länge. Är däremot ingen höjdare för att  fixera ­makeupen, tvärt om. 

 Pris 100 ml/175 kr.

4. Body Shop Vitamin C Energising Face Spray doftar fräscht och lätt av  citrus. Tyvärr är en del överkänsliga mot de aromatiska oljorna som kan  ­irritera huden. Skön uppfriskare, men det ­ganska ”grova” sprej­molnet  ger stora droppar. 

 Pris 100 ml/205 kr.

5. Holy Lama Naturals Face Mist Bergamot är en naturprodukt med mer  hemkokt än lyxig fram­toning. Doften, däremot, tävlar med de bästa i  ­fräschör. Liten flaska, lätt att bära med sig i handväskan. Fräschar  upp, men effekten varar inte så länge. 

 Pris 100 ml/150 kr.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + solskydds-kit från Nivea för 199 kr. Köp nu!