Foto: Foto: TV3/Johnny Wohlin.

Maria Montazami vs. Anna Book

Ett helt dygn spenderade Maria Montazami med Anna Book i somras. Skratt och gråt blandas när de här två känslosamma personerna möts. Se resultatet i nya tv-programmet "24 timmar" på onsdag kväll!

– Jag både skrattade och grät, det var helt fantastiskt. En sådan gullig person, berättar Maria Montazami om mötet med sångerskan Anna Book i somras.

I premiären av programmet "24 timmar" förra veckan umgicks Pernilla Wahlgren och Marcus Schenkenberg ett dygn. Avsnittet går nu att se på TV3 Play. 

Men imorgon är det dags för vår bloggdrottning Maria Montazami att krypa intill Anna Book.

– Det är pirrigt att träffa en tvättäkta, svensk Hollywoodfru, säger  Anna Book nervöst innan Maria Montazami hinner anlända till huset de ska  dela i 24 timmar.

Men nervositeten ger snabbt med sig och så småningom pratar de om allt. Eller ja, det är nog mest Anna som pratar.

– Hon pratar så fort. Och eftersom jag pratar lite saktare så får hon in mer, konstaterar Maria.

Tillsammans har de en härlig kväll ihop som präglas av skratt, glädje  och värme. Morgonen därpå får dock sorgligare förtecken. Anna vill  berätta något väldigt speciellt för Maria och brister ut i gråt…

Missa inte programmet onsdag kl 20.00.

Foto: Foto: TV3/Johnny Wohlin.

I ett annat avsnitt framöver möter dansaren Tony Irving coachen och predikanten Runar Söögard, förut gift med Carola Häggkvist.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + Lyxigt bäddset med brody för 199 kr. Köp nu!