Maria Montazami skönhetstipsar!

Hud, ögon och hår kan behöva lite extra ompyssel efter en lång och kall vinter! Maria Montazami ger oss sina bästa tips.

Ingen som sett "Svenska Hollywoodfruar" eller läst Maria Montazamis blogg har väl undgått läppstiften som används flitigt. Men förutom  märkesstift i ljusa nyanser har Maria fler skönhetstips som är ett  måste!

Det långa blonda hårsvallet ligger det mycket arbete bakom till exempel:

– Jag älskar Moroccan Oil som gör att håret blir mjukt, glansigt och ser friskt ut. Den hänger alltid med vart jag än går. Jag tror att produkten börjar komma till Sverige lite här och där.

Pigga och glada ögon kan också behöva lite hjälp på vägen. Något Maria heller inte kan vara utan är La Mer eyecream. 

– Den känns fantastisk under ögonen och fungerar verkligen!

Och sist men inte minst har vi då läppstiften som inte kan köpas var som helst. Favoritmärken är YSL, Mac, Make up Store och Christian Dior.

–  Vart jag än går så hänger alltid ett gäng läppstift med såklart.  Jag  varvar med alla de naturliga färgerna från nude till ljusrosa,  berättar  Maria.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + Lyxigt bäddset med brody för 199 kr. Köp nu!