Foto: Getty Images/iStock

Så gör du en enkel manikyr hemma – steg för steg

Proffsmanikyr hemma - så gör du steg för steg Inte lust eller råd att lägga pengar på en lyxmanikyr? Läckraste lackningen gör du hemma, och stegen till succé har du här.

Så gör du en enkel manikyr hemma:

1. Börja med att mjuka upp nagelbanden i en skål varmt vatten i 5-10 minuter.

2. Torka fingrarna och applicera nagelbandsremover. Vänta i några minuter, tvätta rent med en mjuk nagelborste. Skrapa bort nagelbandsrester på naglarna och fös försiktigt ner nagelbanden. 

3. Forma naglarna - glasfil är skonsammast. Kort, långt, spetsigt - alla längder är lika trendiga just nu. 

4. Släta ut nagelytan med en polerfil. Rengör nagelytan med en specialcleanser, så den blir fri från damm och oljor. Psst! Det är viktigt att nagelytan är helt oljefri.

Produkterna du behöver:

Skonsam glasfil från Isadora som motverkar att nageln splittras. Kan användas både till naturliga naglar och konstgjorda. Läs mer och köp här.

Stop tip split från Depend är en quick fix för flisiga nageltoppar. Lagar den flisade toppen och verkar fuktbalanserande. Läs mer och köp här.

Nagelpinnar från Mavala. Perfekt för att peta ner fula nagelband. Läs mer och köp här.

Överlack från Lancôme. Skyddar nagellacket och kan få färgen att torka snabbare och hålla längre. Läs mer och köp här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Black Friday 70% rabatt på amelia & 24 andra titlar. Köp nu!