Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa amelia i ett bättre anpassat format?

Mobil Tablet Dator

Bäst i test – vi har valt de bästa handkrämerna

Du vill ha: Lena händer.

Du behöver: En snabbabsorberad kräm som skyddar, och återfuktar.

Linnéa Öst

1. Ayurveda hand balm, Rituals

Värdig vinnare. Testarnas handkrämsfavorit gör händerna ljuvligt mjuka och lena utan minsta antydan till kladdighet. Den är dessutom dryg och har ett riktigt bra pris. Läs mer och köp här.

2. Sheah butter hand cream, L’Occitane

Effektivt skydd. Krämen är kraftig och så dryg att det räcker med en liten, liten klick. Ger effektivt skydd mot uttorkning och klarar dessutom en handtvätt galant. Läs mer och köp här.

3. Shop Hemp Hand Protector

Handkräm helt perfekt när vintertorra händer kräver extra mycket vård. Den täta och feta krämen absorberas på några minuter och håller narighet och självsprickor borta. En äkta handreparatör. Läs mer och köp här.

4. Oliva by Ccs Eco Hand Cream 

Innehåller olivolja. är svenskproducerad handkräm som lätt går in i huden. Konsistensen är mjuk och len, ingredienserna är ekologiska till 95% och doften är frisk men svag. Ett förståndigt köp. Läs mer och köp här.

5. Hand & nail treatment, Clarins

Stärker naglarna. Skönt återfuktande handkräm i platt tub som är perfekt i handväskan. Innehåller sesamfröolja och sheasmör som återfuktar medan myrraolja gör gott för naglarna. Läs mer och köp här.

6.  Hand absolute, Filorga

Praktisk tub. Lyxig handkräm med bland annat hyaluronsyra och peptider stärker huden och ger fukt, fyllighet och spänst. Snygg tub med praktisk vridkork. Läs mer och köp här.

 

Läs också: 

Bäst i test – 5 bästa kroppsoljorna för len hud (utan kladd!)

Bäst i test – mascara (vi har hittat supermascaran!)