Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa amelia i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Är huden extra torr just nu? En rik nattmask kan vara räddningen. Här är, enligt oss, de bästa bästa nattmaskerna som finns på marknaden just nu.Är huden extra torr just nu? En rik nattmask kan vara räddningen. Här är, enligt oss, de bästa bästa nattmaskerna som finns på marknaden just nu.Är huden extra torr just nu? En rik nattmask kan vara räddningen. Här är, enligt oss, de bästa bästa nattmaskerna som finns på marknaden just nu.
Är huden extra torr just nu? En rik nattmask kan vara räddningen. Här är, enligt oss, de bästa bästa nattmaskerna som finns på marknaden just nu.

TEST: Bästa nattmasken – få finare hy när du sover

Gå och lägg dig med en extra närande mask som tar nattskiftet medan du sover – men utan att kladda ner kudden. amelias testpanel har tagit reda på vilka nattmasker som verkligen gör skillnad.

En mängd nattmasker har testats av amelia-läsare i olika åldrar. Här visas testets 6 bästa produkter. 

1. Peel me radiance peeling sleeping pack, Make prem

BETYG: 5

Överlägset bäst! Vilken fuktbomb det här är, som gör huden skönt återfuktad, samtidigt som den skjutsar bort döda hudceller och lyfter fram hudens inneboende lyster. Bäst i test, utan tvekan! Läs mer och köp här (länk till återföräljare). 

2. Freshly juiced vitamin E mask, Klairs

BETYG: 4+ 

Skönt vårdande. Den här näringsrika krämen matar huden med fukt och vitaminer. Den innehåller förstås inte något färskpressat, som namnet påstår, men ger massor av valuta för pengarna. Läs mer och köp här (länk till återföräljare).  

3. Overnight mask, Reserol

BETYG: 4

Krämig nattmask med vitaminer och peptider som får huden att kännas genomfuktad. Extraplus för hygienisk pumpflaska – här ska inga fingrar ner i burken! Läs mer och köp här (länk till återföräljare). 

4. Water sleeping mask, Laneige 

BETYG: 4

Nyponros-känsla. Tänk dig koncentrerat vatten som håller huden helt otörstig i timmar! Lägg en miniburk i handbagaget om du flyger så landar du garanterat som en nyponros. Läs mer och köp här (länk till återföräljare). 

5. Super hydrate overnight mask, Paula’s Choice 

BETYG: 4

Den lena och lätta krämen glider på som siden och sjunker snabbt ner i huden. Gillas allra bäst av testare med fet och blandhud, de andra saknar den riktigt fuktgivande effekt som efterfrågas. Läs mer och köp här (länk till återföräljare). 

6. NCEF night mask, Filorga

BETYG: 3

Krämig nattmask som säger sig jobba stenhårt för att stärka och släta ut huden medan kroppen vilar. Doftar gott, ger fukt och känns lyxig, men wow-effekten uteblir. Läs mer och köp här (länk till återföräljare).  

7. Treatment overnight repair mask, Emma S 

BETYG: 3

Den grå tuben andas inte glamour, men innehållet är bra. Nattmasken jobbar för att fräscha upp och återfukta huden över natten. Testarna vaknar med hy som känns, och ser, fräschare och mer fuktmättad ut. Läs mer och köp här (länk till återföräljare).  

LÄS OCKSÅ! TEST: Bästa ansiktsmaskerna 2019 (för lyster, fukt och djuprengöring)