Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa amelia i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Bäst i test – brun utan sol för ansiktet (hejdå, glåmighet!)

Har du tröttnat på glåmig och blek hy efter en lång vinter? Investera i en bra brun utan sol för ansiktet som ger dig ett fräscht intryck inför våren.

Efter en lång, tung (och mörk!) vinter kommer glåmighet och trött hy som ett brev på posten. Boosta huden lite extra med en 

fuktgivande ansiktskräm som räddar dig från torra partier och komplettera gärna med ett effektivt serum som matar hyn med vitaminer och antioxidanter på djupet.

Komplettera med en riktigt bra brun utan sol-produkt för ansiktet som ger en fräsch bränna utan att du behöver utsätta dig för vårsolens starka (och skadliga!) strålar. Här är produkterna som får bäst i test av amelia 2019!

 

1. Brun utan sol med naturligt resultat

Natural tanning spray, Marc Inbane

Kommentar: Wow! En lätt mist som fördelar sig jämnt över huden och trollar fram en strålande snygg fejkbränna. Enda minuset är priset – lite i överkant.

Betyg: aaaaa – bäst i test!

Läs mer och köp här.

 

2. Brun utan sol för ansiktet – till budgetpris

Daily gradual tan face gel i medium/dark, Kicks

Kommentar: Lätt gel som ger fin färg, i synnerhet om du satsar på den mörkare nyansen som fungerar även om du är ljushyad. Doftar gott, och det är inte så vanligt. Riktigt bra budgetkap!

Betyg: aaaa

Läs mer och köp här.

 

3. Ansiktskräm med brun utan sol-effekt

Sunkissed face cream, Aco

Kommentar:Ansiktskräm som gradvis bygger upp en brunare hudton. Ger ett jämnt resultat. Luktar dessvärre starkt på det typiska brun utan sol-viset.

Betyg: aaa+

Läs mer och köp här.

 

Sugen på fler bäst i test-artiklar? Här hittar du hela arkivet!