Bäst i test – årets bästa hudvård!

Vi har testat oss genom årets skönhetsnyheter, allt för att det ska bli lättare för dig att välja den bästa produkten. Här bäst i test: Hudvård.

Här hittar du senaste testet: ÅRETS BÄSTA SKÖNHETSPRODUKTER 2019!

Årets bästa skönhetsköp – hudvård

Sheetmask

Lift me up sheet mask, Acasia. Oj oj oj, hör testarna applådera! Den här uppstramande arkmasken som kan hakas fast över öronen så passformen blir bättre än bäst. Effekten? Betydligt piggare, slätare och tajtare hud! Läs mer och köp här.

Så använder du en sheetmask för bästa resultat (+ bäst i test 2018!)

Serum

Serum paradoxe, Beauté pacifique. Lent och skönt fylligt serum som absorberas snabbt och ger bästa fuktboosten. Är dessutom perfekt att blanda i foundation för en lättare finish. Rent beroendeframkallande! Läs mer och köp här.

Serum för ansiktet – bäst i test 2018 (och hitta rätt serum för dig!)

Handkräm

White forest hand cream, Björk & berries. Handkräm med ekologisk rapsolja, aloe vera och björkextrakt som återfuktar, vårdar och skyddar. Har perfekt handväskestorlek (finns även i pumpflaska) och ljuvlig doft! Läs mer och köp här.

Skrubbkräm

Organic body scrub energizing orange, Björn Axén body. Len skrubbkräm med citrusdoft som gör gott för kropp och sinne medan den snällt slipar bort torrhetsfläckar och annat skrufs. Dessutom med en hög halt naturliga ingredienser. Läs mer och köp här.

Brun utan sol – för ansiktet

Daily gradual tan face gel, Kicks. Den lätta gelen ger fin färg, i synnerhet om du satsar på den mörkare nyansen som fungerar även om du är ljushyad. Doftar dessutom gott, vilket inte är så vanligt i brun utan sol-sammanhang. Läs mer och köp här.

Makeupborttagning för ögonen

Bi-facil double action instant cleanser, Lancôme. Både flaska och innehåll andas lyx. Innehållet håller vad det lovar: att lösa upp vattenfast makeup lekande lätt. Känns snäll mot ögonen och mild mot huden. Läs mer och köp här.

Bäst i test – skonsam sminkborttagning (rengör huden som ett proffs!)

 

 

Fler produkter ur årets bästa skönhetsköp:

Bäst i test – makeup (årets bästa skönhetsköp)

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + trådlösa hörlurar för endast 199 kr. Köp nu!