Artikeln innehåller annonslänkar

Test: Bästa ansiktskrämen mot torr hy

Letar du efter livräddare mot trött, torr och glåmig hy? Säg ”hello glow” med någon av de här favoriterna, recenserade av amelia-läsare i olika åldrar.

Vår läsarpanel har smörjt och krämat sig fram till säsongens bästa krishantering i form av ansiktskräm för torr hy. Här är vinnarna som får bäst i test!

1. Lugnar torr hy: 24 h repair cream från Acasia skincare

En oöverträffat len, rik och behaglig ansiktskräm som lugnar och fuktsätter torr, narig och röd hud. Den här kombinerade dag- och nattkrämen är rena rama prisfyndet. Mer info och köp här (länk till återförsäljare).  

2. Räddare i alla väder: SOS rescue cream från pH formula.

Lugnande 24-timmarskräm som ger effektivt skydd för alla som sportar. Passar samtliga hudtyper men är förstås extra bra för dig med torr och känslig hud. Extraplus för praktisk pumptub. Mer info och köp här (länk till återförsäljare).   

3. Djupverkande mask: Deep hydration treatment från Exuviance.

Bästa ansiktsmasken för hud som skriker efter fukt. 15 minuter varje dag gör stor skillnad, eller lägg som nattmask några dagar i veckan. Mer info och köp här (länk till återförsäljare).  

4. Hudens vinterjacka: Element barrier repair spf 20 från Nimue.

 Toppa din vanliga dagkräm med den här lätta krämen när det är kallt ute, vare sig det är promenad eller skidor som gäller. Räkna med bästa skydd mot fuktförlust, kyla och vind. Läs mer och köp här.

5. Krishantering på tub: X-tra dry skin fix från Beauté Pacifique

En bästa vän för alla torrisar vars hud inte trivs i vinterklimat. I krämen finns bland annat A-vitamin och squalan, som har en långvarigt fuktbevarande effekt. Smörj torra fläckar morgon och kväll. Läs mer och köp här.

6. Punktbehandling: Harmonia nutri-recharging skin saviour balm från Lumene 

Tät, fet balm som punktbehandlar narig hud. Tips för torrisar: Värm upp en aning balm mellan fingertopparna och tryck in som vårdande nattserum. Extremt drygt! Läs mer och köp här.

7. Vitaminbomb: Nurture me moisturizing cream från Ole Henriksen

Vårdande fuktkräm med solros- och nyponolja, lugnande allantoin samt vitamin B5 som stärker hudbarriären. Har intensiv citrusdoft som avtar snabbt på huden. Läs mer och köp här.

MER FRÅN ARKIVET: Här hittar du alla amelias recensioner och produkterna som har fått bäst i test!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + trådlösa hörlurar för endast 199 kr. Köp nu!