Artikeln innehåller annonslänkar. Mer info

Hårinpackning - här är sju testade med bäst betyg

Du vill ha: Starkt och blankt hår. Du behöver: En riktigt bra hårinpackning full av fukt och vårdande ämnen. Vi tipsar vi om vilka som är allra bäst - och värda att lägga slantarna på!

Linnéa Öst

En mängd hårinpackningar har testats av amelia-läsare i olika åldrar. Här nedan visas de sju produkter som fick allra bäst betyg.

The great hydrator moisture mask, Evo

Rent suverän hårinpackning som gör håret mjukt och lent, men utan att det mister i volym. Extraplus för hygienisk tub, ingen risk att duschvatten hamnar i krämen. Läs mer och köp här.

BETYG: 5

Soulfood nourishing mask, Amika

Åh, vilken skillnad! Den krämiga, dryga masken doftar fin parfym och effekten är i toppklass. Fungerar för alla hårtyper men är extra bra för dig med frissiga testar. Dessutom är burken SÅ fin! Läs mer och köp här. 

BETYG: 5

No. 3, Olaplex

Den här tunna lotionen reparerar håret från de skador som färgning och blekning ger. Använd efter ett djuprengörande schampo, låt sitta i 20 minuter eller över natten. Läs mer och köp här!

BETYG: 4+

Oi hair butter, Davines

Tröstar torra testar. En len och fet kräm att använda som pre-schampo (som appliceras före schamponering) eller som hårkur i fuktigt hår efter schamponering. Förvandlar torra, frissiga risbuskar till mjuka, glansiga och mer följsamma hår. Läs mer och köp här. 

BETYG: 4+

Restore mask treatment, Living proof

Nödhjälp för hopplöst hår som vägrar samarbeta. Efter bara 15 minuter blir håret lättkammat. Regelbunden användning (varje vecka) gör märkbar skillnad som håller i sig. Läs mer och köp här.

BETYG: 4+

Enriching hair treatment, Balmain

Läcker lyxkur! Snygg ask med fem portionstuber tunn lotion, där en tub räcker till två behandlingar för kortklippta. Håret blir verkligen betydligt mer blankt, fylligt och lydigt. Enda minus – priset! Läs mer och köp här. 

BETYG: 5

Omega 9 hair mask, Rahua

Härligt lyxig hårinpackning som återfuktar hårbotten så att den mår extra bra. Tunn konsistens som gör innehållet otippat drygt, vilket motverkar den höga prisnivån. Läs mer och köp här!

BETYG: 4

Tips!

Låt inpackningen verka även i hårbotten. Vira en varm, urvriden handduk runt håret så gör inpackningen extra gott.

Är barret torrt som en risbuske? Lämna kvar lite inpackning i topparna som en extra vårdande leave-in.