Artikeln innehåller annonslänkar. Mer info

Glow-garanti och designersmink – skönhetsredaktörens favoriter just nu

Primern som trollar bort stora porer och ger lyxig lyster och mascaran som dubbeljobbar som ögonfransböjare. amelias skönhetsredaktör Karin Nordin har sonderat terrängen – här är hennes favoriter just nu.

Tips!En primer skapar en jämnare hudyta och får efterföljande smink att sitta bättre. Den kan också användas ensam, utan foundation över, som en liten hudförskönare.

Designersmink – skönhetsredaktörens 5 favoriter

1. Pores no more, Luminizer Primer, Dr Brandt

Pores no more, Luminizer Primer från Dr Brandt.

Filtereffekt. Det här är trolleri på tub, flytande filter och glow-garanti! Porerna trollas bort (jaja, åtminstone nästan) huden får utsövd lyster och en jämn yta. Dessutom räcker den hur länge som helst, vilket gör att det höga priset känns mer okej. Läs mer och köp här.

 

2. Remarkable body oil, Le Couvent

Kroppsoljan Remarkable body oil från Le Couvent.

Blomsterolja. Från det nya franska märket Le Couvent kommer den här lena oljan, med riktiga blommor i. Läs mer och köp här.

 

3. Isabel Marant x L'Oréal Paris

Läppstift Isabel Marant x L'Oréal Paris.

Isabel Marant för L'Oréal Paris. Tillsammans med L’Oréal Paris har Isabel Marant tagit fram en sminkkollektion för ögon, kinder och läppar. Jag ÄLSKAR de röda nyanserna, från klarröda Saint Germain field till mörka Belleville Rodeo. Och äntligen har jag råd att bära Isabel Marant. Läs mer och köp här.

 

4. Hair oil smooth & shine, Björn Axén

Håroljan Hair oil smooth & shine från Björn Axén.

Oljekung. Ett par droppar tämjande hårolja i längderna är närmast ett måste för mig när luften blir torrare. Och det finns inte längre anledning att betala flera hundra när vi har bra budgetoljor, som den här från Björn Axén. Läs mer och köp här.

 

5. Caution extreme lash mascara, Hourglass

Mascaran Caution extreme lash mascara från Hourglass.

Mascara med wow-effekt. Okej, den här mascaran är någonting utöver det vanliga. Om du, liksom jag, skyr ögonfransböjare så är den ett bra val, då den ger ett märkbart franslyft. Efter ett par, tre lager får den även korta fransar att sträva upp mot ögonbrynen. Plus att den ger kolsvart, lyxig fyllighet. Läs mer och köp här.

 

Kanske är du också intresserad av?

Bäst i test – brun utan sol för ansiktet (sommarglow året runt!)

Bäst i test – mascara (vi har hittat supermascaran!)

Bäst i test – 7 röda läppstift som håller hela kvällen

Bäst i test – highlighters (ge hyn mer glow på ett kick!)