Johanna Toftby väljer bröllopsfrisyr

Det råder ju bröllopsyra och visst är det underbart med romantik! Johanna har tagit fram några brudfrisyrer att inspireras av. Flätor, uppsatt, enkelt och ljuvt! Och vem är egentligen mannen på bilden?

Ur Johanna Toftbys blogg:

Ja, visst är det underbart med romantik! Jag har tagit fram några brudfrisyrer som jag tycker är vackra. Flätor, uppsatt, enkelt och ljuvt. Less is moore men visst, smaken är olika som tur är. Jag tror att en brudfrisyr är väldigt persoligt. Det är viktigt att lyssna på kunden och se helheten. Vill kunden till exempel ha slöja blir det väldigt "brudigt" och romantiskt. Men jag brukar också tala om att det kan "förta" frisyren under. Man ser inte alls hur egentligen håret ser ut. Ibland kan man fästa slöjan så det går att ta bort efter vigseln istället om man vill.

Många har diadem eller pärlor som också är väldigt vackert och tar fram den  "brudiga" känslan. Jag tycker personligen att man ska se skillnaden på en vanlig uppsättning och en bruduppsättning men det är också en smaksak.

Det är en gång (oftast) i ditt liv som du står brud, då vill man att det ska vara perfekt. Tala därför om noggrant för din frisör vad du har för önskemål. Sen är det frisörens jobb att komma med förslag och göra ett bra jobb.

Fantastiskt vacker med enkel, slarvig fläta. Krävs oftast mycket hår, extensions eller träns man limmar på till exempel med franslim. De flesta stylisters knep om man vill ha en smart lösning som också sitter hela dan. Det blir inte heller knöligt och tjockt som det kan bli med clips.

Se alla brudfrisyrer som Johanna har valt ut i hennes blogg, och se vem brudgummen är!

Aktuellt just nu