Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa amelia i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Bäst i test: Schampo och balsam duo (bäst resultat med samma märke)

Grunden till en bra hårdag lägger du med rätt schampo och balsam. Med rätt produktval blir risiga längder lena och lydiga, och tunna strån kan växa sig fylliga. amelias testare guidar till sina favoriter.

1. Healing colour care colour preserving shampoo och conditioner, Lanza

Bevarar färgen. Färgbevarande powerduo som håller håret rent och luftigt ovanligt länge utan att färgen förlorar glans och djup. Flaskorna står dessutom stadigt och tar liten plats på duschhyllan. Doftar superfräscht! Läs mer och köp här: shampo och balsam.

 

2. Intensive hair repair shampoo och repair conditioner, Sachajuan

Ger mjukhet och glans. Hår som är slitet behöver reparerande ingredienser som bygger upp varje strå, utan att göra håret styvt och strävt. Sachajuan ser till att håret blir mjukt, följsamt och fint glansigt. Läs mer och köp här: schampo och balsam.

 

3. No 4 Bond maintenance shampoo och No 5 conditioner, Olaplex

Perfekt för behandlat hår. Hos frisören kan du göra en behandling med Olaplex, för att minska slitaget vid färgning. Men schampot och balsamet för hemmabruk gör gott för alla hår - vare sig de är blekta, färgade eller obehandlade. Läs mer och köp här.

 

4. Love curl, Davines

Lockar fram lockarna. Bästa valet för alla med vågigt eller lockigt hår som behöver bombas fuktgivande ingredienser för att inte bli en frissig katastrof. Schampot och balsamkrämen doftar ljuvligt, och håret får fin spänst. Läs mer och köp här.

 

5. Aura botanica bain och fondant, Kérastase

Glans med naturliga ingredienser. Båda produkterna har hög halt naturliga ingredienser, så schampot löddrar inte så mycket. Balsamet är drygt, känns lyxigt och får håret att bli lent och superglossigt utan att förlora i volym. Läs mer och köp här: schampo och balsam.

 

6. Pure volume shampoo och conditioner, Maria Nila

Prisvärd volymhöjare. En prisvärd klassiker som håller stilen år efter år. Redan efter första tvättarna märks det att håret mår bra. Det känns friskt, fylligt och får fint fall. Extra plus för generös mängd i flaskorna. Läs mer och köp här.

 

Tips 1. Dubbelschamponera gärna med jämna mellanrum, för att få bort all smuts.

Tips 2. Plussar på glansen! Har du torrt vinterhår? Fuktmaxa genom att använda balsam från rötterna ända ner till topparna.

 

Fler bäst i test:

Bäst i test: Skonsam sminkborttagning

Serum: Bäst i test (och hitta rätt serum för just dig)

Bäst i test – mascara (vi har hittat supermascaran!)