Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa amelia i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Foto: Getty Images/iStockphoto / Goodluz

Bäst i test – leave-in-produkterna som vårdar håret på djupet

Du ska förstås inte avstå från vanligt balsam, men det är smart att lägga till en extra dos vårdande produkt som ger håret fukt och volym. Här är våra testfavoriter!

Ihanddukstorkat hår lägger sig produkterna jämnt. Du kan också jobba in små mängder i torrt hår för en större effekt, det passar bäst i tjockt hår.

Bäst i test: Leave-in-produkter

Tips! Har du tunt hår, krama in en sparsam mängd leave-in i längder och toppar. Då får du vård, men utan att tynga ner håret.

1. Essential leave-in conditioner, Noir

BETYG: 5

Extra allt-lyx! Den här sprejen är amelias stora favorit, och ett första steg till en bra hårdag (och räddaren för en dålig sådan). Den reder ut, ger UV- och värmeskydd och är bästa basen innan styling. Som en underklänning för håret, tycker testarna. Mer info och köp här (länk till återförsäljare). 

 

2. Anti-frizz leave-in, Apoliva

BETYG: 4

Prisvärd vardagsvara! Fräscht doftande kräm som vårdar och stylar. Om du fönar blir håret slätt och glansigt. Men vill du istället framhäva naturligt fall, låter du håret självtorka. Dryg, en liten klick räcker. Mer info och köp här (länk till återförsäljare). 

3. Momo hair potion, Davines

BETYG: 4

Fuktbombar torrt barr. Momo är en fantastisk räddare då håret känns torrt och frissigt. Ger massor av fukt, samtidigt som tunna strån får lite extra grepp och volym. Mer info och köp här (länk till återförsäljare). 

4. Body mass treatment, Kevin Murphy

BETYG: 4

Ökar volymen. Perfekt för tunna, slinkiga hår som vägrar hålla formen. Känns som en trollerisprej som ger omedelbar volymkänsla i håret, samtidigt som hårkvaliteten byggs upp allt eftersom. Mer info och köp här (länk till återförsäljare). 

5. Structure repair leave in cream, Maria Nila

BETYG: 3

Stärkande alger. En fyllig kräm som stärker, mjukgör och slätar ut trasiga toppar. Håret känns snabbt betydligt fylligare, men du ska vara sparsam - annars får du tvätta håret lite oftare än vanligt. Mer info och köp här (länk till återförsäljare).

 

LÄS OCKSÅ: Bäst i test – 7 bästa stylingverktygen som snabbfixar frisyren