Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa amelia i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Årets bästa hårvård och styling

Vi har testat oss genom årets hårvård och styling, allt för att det ska bli lättare för dig att välja den bästa produkten. Här bäst i test: Inpackning, Shampo och balsam, leave-in-balsam och bästa locktången.

Så här utser vi vinnarna

I varje nummer testas skönhetsprodukter nom olika kategorier. Testerna pågår hela året och genomförs av skönhetsintresserade läsare och våra egna skönhetsproffs. De bästa redovisas i tidningen och på sajten. Här har vi samlat årets bästa skönhetsköp, kategori: Hudvård.

 

Årets bästa skönhetsköp – hårvård och styling

Inpackning

The great hydrator moisture mask, Evo. En rent suverän hårinpackning som gör håret mjukt och lent men utan att det förlorar i volym. Extraplus för hygienisk tub, ingen risk för att duschvatten hamnar i krämen. Läs mer och köp här.

 

Schampo och balsam-duo

Healing colorcare color preserving shampoo och Healing colorcare conditioner, Lanza. Färgbevarande powerduo som håller håret rent och luftigt ovanligt länge, utan att färgen förlorar glans och djup. Doftar superfräscht. Flaskorna tar dessutom liten plats på duschhyllan. Läs mer och köp här.

Bäst i test: Schampo och balsam duo (bäst resultat med samma märke)

 

Leave-in-balsam

Essential leave-in conditioner, Noir. Den här sprejen är ett första steg till en bra hårdag (och räddaren för en dålig sådan). Den reder ut, ger UV- och värmeskydd och är bästa basen inför styling. Som en underklänning för håret. Läs mer och köp här.

Bäst i test – leave-in-produkterna som vårdar håret på djupet

 

Locktång

Rod vs3 curls, HH Simonsen. Slimmad vinnare som både är superenkel att använda och ger snyggaste lockarna med fin glans. Extraplus för lång sladd, värmeskyddande handske och hela fem års garanti! Läs mer och köp här.

Bäst i test – 7 bästa stylingverktygen som snabbfixar frisyren