Fixa sommarfrisyren!

Vi har valt ut sommarens snyggaste, trendigaste och mest snabbfixade frisyrer. Snyggt hår på nolltid!

Snedtofs till grillpartyt

Gör så här: Börja med en lågt sittande sidbena och spreja igenom håret med saltvattenssprej för att få ruff volym. Tupera sedan håret, slinga för slinga med en borste eller tuperingskam. Håll slingan rakt upp, börja fem centimeter från rötterna och kamma ner mot hårbotten med bestämda tag. Upprepa två gånger, men börja lite högre upp för varje gång. När allt hjässhår är tuperat, borsta ytan slät och fäst håret till en svans bakom ena örat. Tvinna en tunn hårslinga runt hårsnodden, fäst med en hårnål för att dölja snodden. Fingertupera svansen för att göra den lite luftigare.

Uppsatt på uteserveringen

Gör så här: Fukta håret med stylingsprej och dela upp i smala slingor. Snurra varje slinga till en liten rulle och fäst med en hårklämma. På så vis får håret volym från hårbotten. Föna håret torrt eller låt det lufttorka. Ta bort klämmorna och fäst håret i en högt sittande hästsvans. Forma en lös knut, fäst med hårnålar. Avsluta med fixerande hårsprej.

Vågigt till festen

Gör så här: Fukta smala slingor med värmeskyddande styling-sprej och forma lockar med en mellangrov locktång eller värme-spolar. Låt lockarna svalna innan du löser upp dem genom att klämma i håret. Det bryter upp lockarna och ger en naturlig look. Värm lite glansvax mellan handflatorna och kläm igenom håret en sista gång för att få extra separation och glans.

Bohemiska flätor

Gör så här: Arbeta in en strukturgivade stylingprodukt i håret, för att få bra grepp. Gör en lagom slarvig snedbena. Locka håret med locktång, och ta omväxlande smala och breda slingor för att få en varierad struktur. Red ut lockarna försiktigt. Dela överhåret i två stycken två centimeter breda slingor, fläta dem löst. Fäst flätorna med små snoddar. På andra sidan flätar du en fyra centimeter bred slinga och avslutar med snodd.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + Lyxigt bäddset med brody för 199 kr. Köp nu!