Fem bästa hemma-hårfärgerna

Du vill ha: Fräschare hårfärg. Du behöver: Ett lättanvänt färgkit som ger fint och hållbart resultat.

1. Oljan gör susen. Den här hemmafärgningen med olja är så gott som doftfri. Färgen blir djup, ovanligt glansig och varar länge. Håret känns friskt och välvårdat efter färgningen. Väl värd pengarna. Garnier Olia. Pris 159 kr.

2. Naturlig till 98 procent. Äntligen en ekologisk hårfärg som ger en supersnygg och permanent färg. Doftfri och innehåller ett minimum av kemikalier. Testarna är lyriska! Finns dock endast i några få svenska butiker. Sanotint. Pris 198 kr.

3. Blondinernas favorit. Uppljusande hårfärgskit som berikats med en glansgivande olja i färgblandningen. Resultatet blir fantastiskt fint, nästan som på salong. Finns i många moderna blonda nyanser. L’Oréal Féria Préférence. Pris 139 kr.

4. Krämig som en hårkur. Ovanligt lättanvänd hårfärg. Blandas i en burk och masseras in i håret, precis som en hårkur. Håret blir lättkammat och färgen sitter lika länge som vanlig hemmafärgning. Schwarzkopf Color mask. Pris 109 kr. 

5. Fluffig moussefärg. Färgkrämen blandas i en pumpflaska och masseras in i håret. Färgen ger ett helt naturligt intryck och håret blir både lent och glansigt. De mellanbruna nyanserna är finast. L’Oréal Sublime mousse. Pris 119 kr.

Så lyckas du med hemma-färgningen - här är våra bästa tips!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + Lyxigt bäddset med brody för 199 kr. Köp nu!