Artikeln innehåller annonslänkar. Mer info

Bästa skönhetsprodukterna 2019 – här är årets vinnare

Amelias skönhetsexperter testar och utvärderar massor av skönhetsprodukter varje månad. Allt från makeup till hudvård. Här är årets alla vinnare från alla bäst i test från 2019.

Är du ute efter den perfekta mascaran, rouget som ger en naturlig glöd och ansiktsmasken som får din hud återfuktad och i balans. Då har du kommit rätt! De här produkterna som är listade i denna artikel håller nämligen en kvalitet utöver det vanliga. Det är våra absoluta favoritprodukter (och ja, vi är petiga!) som vunnit i sitt test mot hundratals konkurrenter. Läs, köp och upplev skillnaden! 

Bästa nattmasken 2019: Peel me radiance peeling sleeping pack, Make prem 

BETYG: 5

Överlägset bäst! Vilken fuktbomb det här är, som gör huden skönt återfuktad, samtidigt som den skjutsar bort döda hudceller och lyfter fram hudens inneboende lyster. Bäst i test, utan tvekan! Mer info och köp här. 

Se hela nattmask-testet här. 

 

Bästa fixeringspudret 2019: High performance blurring loose powder, Elizabeth Arden

BETYG: 5

Oj oj, vilken fin effekt det här pudret ger. Suddeffekten är nästan lite magisk, huden blir verkligen fin. Pudret är visserligen inte helt gratis, men du får mycket för pengarna – drygt är det också! Mer info och köp här.

Se hela fixeringspuder-testet här. 

Bästa sprayen som döljer utväxt och gråa hår 2019: Root coverup, Colorwow

BETYG: 5

Naturligt och snyggt! Drygt puder som penslas längs utväxten, fäster vid opreparerat hår och håller sig där till nästa schamponering. Finns i sju färger. Tips! Att blanda Red med Blonde ger en fin kopparröd nyans. Mer info och köp här.

Se hela testet här. 

Bästa hårinpackning 2019: The great hydrator moisture mask, Evo

BETYG: 5

Rent suverän hårinpackning som gör håret mjukt och lent, men utan att det mister i volym. Extraplus för hygienisk tub, ingen risk att duschvatten hamnar i krämen. Mer info och köp här.

Se hela testet här.  

Åets bästa CC-cream: CC color correcting creme, Lumene 

BETYG: 5

Lätt och smickrande färgutjämnare som matar huden med fukt under dagen. Passar alla hud­typer och ger bästa sortens täckning utan att hyn liknar en halvgräddad pannkaka. Mer info och köp här.

Se hela testet av bb-cream och cc-cream här.   

 

Bästa ansiktsmisten 2019: Hydra life sorbet water, Dior 

BETYG: 5

Långt ifrån gratis, men oj så huden jublar över den här fuktsprejen. Den känns superlätt och fyller på fukt­reserverna ordentligt så att huden blir smidig och len. Mer info och köp här. 

Se hela testet av ansiktsmist här. 

 

Bästa Brun utan sol 2019: Self tan purity bronzing water face mist, St Tropez

BETYG: 5

Ultrafin mist. Ljuvligt doftande och superlätt ansiktssprej som gör ansiktet solkysst på tre snabba timmar. Lätt att upprepa till önskad effekt, och för att underhålla drömfärgen behövs en omgång var tredje dag. Mer info och köp här.

 

Vattenfast mascara 2019: Worth the hype waterproof mascara, Nyx

BETYG: 5

Glada gapskratt, bad, snyft-tillfällen och regn – en vattenfast mascara ska troget stanna oavsett situation och självklart ska den även ge fantastiska fransar. Och denna sotsvarta, parfymfria mascarakrämen klarar definitivt jobbet! Den lägger sig jämnt och fint över fransarna, och sitter sedan som berget. Glöm bara inte att alltid ha en pålitlig tvåfasremover till hands för att tvätta bort den. Dessutom till budgetpris! Mer info och köp här.  

Bästa läppoljan 2019:  Instant light lip comfort oil, Clarins

BETYG: 5

Vinnande koncept! Den här klassikern med len och fyllig gelolja gör läpparna mjuka och snyggt glossiga – och eftersom oljan reglerar hudens pH får de en extra färgskjuts som känns precis lagom. Mer info och köp här.

Bästa rouget 2019: Blush stick ’n brush från Isadora 

BETYG: 5

En prisvärd vinnare! Knubbigt, krämigt stiftrouge som ger kindbenen både smickrande färg och lyster, med hjälp av fingertopparna eller den täta borsten i tubens ena ände. Mer info och köp här

Bästa primern 2019: Skin to die for, Peter Thomas Roth  

BETYG: 5

Jisses, så bra! Fyller ut porer och linjer samt jämnar ut hudtonen. Ska användas under foundation men är minst lika bra som ensam vardagsmakeup ("inga porer, inga linjer, jämnare hudton"). Mer info och köp här.

Bästa ansiktsmasken 2019: Overnight moisture mask, Reserol 

BETYG: 5

Fuktbomb! Oj, oj, oj - det är nästan så man vill sova dygnet runt med den här nattmasken på huden. Men två nätter i veckan gör verkligen susen: Huden blir len, fyllig och mår bara så bra. Mer info och köp här.  

Bästa SOS-krämen mot vintertorr hy 2019: 24 h repair cream från Acasia skincare 

BETYG: 5

En oöverträffat len, rik och behaglig ansiktskräm som lugnar och fukt-sätter vintertorr, narig och röd hud. Den här kombinerade dag- och natt-krämen är rena rama prisfyndet. Mer info och köp här. 

Bästa foundation 2019: Skin illusion foundation spf 15, Clarins 

BETYG: 5

Som en andra hud. Årets höjdare för dig som vill ha hud med en naturligt daggfrisk look. Den tunna, silkiga krämen riktigt smälter in i huden som får en rent magisk glow. Lätt att dosera, tack vare en kork med pipett. Mer info och köp här. 

 

Bästa exfolieringen 2019: Glow tonic, Pixi 

Det här är en pålitlig lystergivare som vinner på att ge fin lyster till en rimlig kostnad. Det finns även en variantmed rosenessens och C-vitamin, men testarna föredrar originalet. Mer info och köp här.    

Så här utser vi vinnarna

I varje nummer testas skönhetsprodukter i olika kategorier. Testerna pågår hela året och genomförs av skönhetsintresserade läsare och våra egna skönhetsproffs. De bästa redovisas i tidningen och på sajten. Här hittar du alla våra Bäst i test.

LÄS OCKSÅ: 

Årets bästa hudvårdsprodukter 2018

Årets bästa makeup 2018