Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa amelia i ett bättre anpassat format?

Mobil Tablet Dator

Artikeln innehåller annonslänkar. Mer info

Bästa lösögonfransarna – stor guide för perfekt resultat!

Lösögonfransar är det bästa sättet att öppna upp dina ögon. Här har vi testat allt från partyfransar till singelfransar, och bästa fransen för små ögon.

Lösögonfransar är bästa genvägen till vackra ögon. Våga testa även till vardags! Här guidar vi dig för bästa resultat, både före och efter. Tillexempel: Vilka lösögonfransar är bäst och hur tar man enklast bort fransarna.

Inget öppnar upp ögat så effektivt som täta, långa ögonfransar. Foto: Getty Images/iStockphoto

TEST: Bästa lösögonfransarna

1. Volume no 070, Eyelure - bäst i test!

ameliafavorit. Inget öppnar upp ögat så effektivt som riktigt långa lösfransar. Effekten blir mest naturlig om fuskfransarna har flest långa strån på mitten, inte längst ut i ögonvrån, som dessa. Läs mer och köp här.

2. Pro lashes, Sweed - för ett naturligt resultat

Pro lashes, Sweed.

För nybörjaren. Den perfekta nybörjar-fransen, formbara och enkla att fästa. Ger ett naturligt resultat. Läs mer och köp här.

3. Soft touch tapered tips, Ardell

Soft touch tapered tips, Ardell.

Ger stjärnögon. Förstärk din fransrad med långa, tunna lösfransar som ger stjärnögon men ändå ser naturliga ut. Fransarna kan återanvändas, och lim medföljer. Läs mer och köp här.

4. Thomas Sekelius Edition False Eyelashes, Sweed

Thomas Sekelius Edition False Eyelashes, Sweed.

Partyfransar. Thomas Sekelius, youtubestjärna och stilikon som står bakom dessa partyfransar har ett motto:  ”the bigger the better”. Våga ett par riktigt maffiga partyfransar nästa gång det vankas fest! Läs mer och köp här.

Hur sätter man på lösögonfransar?

Det som kan få även den mest entusiastiska skönhetsfantasten att tveka torde vara, mecket med att sätta på lösögonfransarna. Men med våra 4 tips kommer det gå som en dans! Tricket är att låta limmet torka en stund innan du applicerar dem.

1. Grunda med att att lägga färg mellan fransarna med en ögonpenna. Det kallas "tightliner" och gör att ingen naken hud syns mellan fransarna. Arbeta underifrån och med välvässad ögonpenna, då blir resultatet bäst.

2. Lägg en tunn rand lim på fransen och räkna till 10 innan du applicerar den på ögonlocket. Det hindrar fransen från att glida omkring och du hinner ändå placera om den.

3. En pincett ger full kontroll över var du sätter lösfransen. Det fungerar lika bra för en vanligt full fransrad som när du jobbar med de nya minifransarna som består av knippen.

Känns lösfransarna för långa? Klipp dem till den längd du vill ha med en sax

Hur tar man bort lösögonfransar?

Det finns många sätt att ta bort lösögonfransar. Med vanlig make up-remover eller liknande. Men vi har det bästa och skonsammaste sättet. Enklaste sättet att ta bort lösögonfransar: Fyll en skål med hett vatten och håll huvudet ovanför. Efter ett tag kommer limmet på lösögonfransarna att släppa och de lossnar av sig själva. Snällt för både ögonlock, ögonfransar och lösfransar!

Hur länge håller lösögonfransar?

Om du sköter dina fransar rätt så kan du återanvända dem hur många gånger som helst. Det bästa är om du inte målar dem med mascara, då är de lättare att hålla fräscha. För att hålla dina fransar fräscha är det viktigt att du är noga med rengöring när du använt dem. Ta bort alla limrester och eventuella mascararester. Det kan också vara en idé att sprita fransarna för att bli av med bakterier som du inte vill ha i ögat när du använder dem nästa gång.

Lägg fransarna i en liten kopp med remover och låt ligga i upp till en timme. Lägg ut dem på en bit papper och låt torka. Placera fransarna i originalförpackningen för att de ska hålla formen.

Vilka lösögonfransar är bäst?

Det viktigaste är att du hittar ett par lösögonfransar som passar dina ögon. Har du stora ögon behöver du större fransar, och har du små ögon kommer mindre fransar, eller singelfransar att sitta bäst. Sedan beror det på om du är ute efter ett par neutrala fransar, eller ute efter en mer dramatisk party-look.

Lösögonfransar för små ögon

1. Pro lashes, Sweed.

Lösögonfransar för små ögon.

2. Baby Demi Wispies, Ardell

Lösögonfransar för små ögon.

LÄS OCKSÅ: Bäst i test – mascara (vi har hittat supermascaran!)