Foto: Privat

amelia testar Verjú – laser som tömmer fettcellerna

Verjú är en behandling, som helt utan kirurgi, tömmer fettcellerna med hjälp av laser. Vår testperson ville fixa envisa fettdepåer på ryggen. Så här tycker vi om behandlingen.

Behandling med Verjú – så funkar det: 

Verjú använder lågintensivt, grönt laserljus som går ner i huden och påverkar fettcellerna. Huden ­påverkas inte, men fettcellerna tömmer sig och innehållet transporteras bort ­genom kroppens naturliga processer.

Till skillnad från annan laser används inga munstycken eller handtag. Istället sitter laserdioderna i en bläckfiskformad armatur vars armar rör sig över behandlingsområdet utan att beröra huden. Ljusets intensitet ställs in efter varje klients behov, och behandlingen är smärtfri.

 En kur på sex behandlingar rekommenderas, med två veckors mellanrum. Det är ingen viktminskningsmetod, och passar heller inte för överviktiga eller den som har mycket överskottshud.

+ Permanent resultat. Smärtfritt.

Dyrt.

Resultatet: Före och efterbilder

Före och efterbilder: Anna ville bli av med envist fett. Efteråt är ryggen är smalare. Foto: Privat

 

Anna, 42, om resultatet efter Verjú: ”Kläderna sitter bättre”

Efter 40 fick jag hormonella fettdepåer som inte gick att träna bort. Jag är en aktiv person som alltid har varit smal, och jag trivdes inte längre med min kropp. Behandlingen var behaglig. Jag låg bara på en brits och vilade med laserstrålarna spelande över huden, och vände mig om på mage efter halva tiden. 

Jag blev överraskad över att se skillnad direkt efter första behandlingen. Efter kuren på sex behandlingar är ryggen smalare och kläderna sitter så mycket bättre. Jag är hur nöjd som helst och det var skönt att kunna gå direkt till jobbet efteråt. 

LÄS OCKSÅ: Fettfrysning med coolsculpting - funkar det? amelia har testat

Aktuellt just nu