amelia testar bodybutter

Bodybutter ger dig len hud från topp till tå. amelia har testat fem krämer som med naturliga fetter gör din torra hud mjuk igen.

1. Ljuvlig kräm i tub

Bliss Body Butter är härligt fyllig, doftar som en dröm och gör huden mjuk precis som body butter ska. Men det allra bästa är att den ljuvliga krämen är förpackad i tub – så mycket mer hygieniskt. Testarna applåderar!Pris: 200 ml/295 kr.

2. Huden blir glansig

Body Shop Moringa Butter doftar som en hel blomsteräng, men lugnar sig snabbt. Krämen glider snabbt in i huden som håller sig len mycket länge. Hudytan blir lite glansig, men det är bara smickrande. Pris: 200 ml/175 kr.

3. Dyr kräm i snygg burk

Phenomé Essential Body Cream är en tät kräm som måste masseras in ordentligt för att absorberas. Krämen av 98% naturliga ingredienser återfuktar bra men doften av rosor känns lite unken. Dyr kräm i snygg burk! Pris: 200 ml/475kr.

4. Smörig kräm

Natuvive Body Butter i ”Pink grapefruit” innehåller bland ­annat sheasmör, och krämen är verkligen smörig. Perfekt för alla torrisar, eller för kroppens allra mest krävande partier. Pris: 200ml/99 kr.

5. Passar prismedvetna

Gina Beauty Body Butter i ”Vanilla lilac” är en fluffig kräm, inte ett smörigt body butter. Innehåller bland annat paraffin, bivax och glycerin som är fuktbevarande. Passar den pris­medvetna som älskar vaniljdoft. Pris: 200 ml/29 kr.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Black Friday 70% rabatt på amelia & 24 andra titlar. Köp nu!