ANNONS

Innehåll från MQ

Maria Westerlind designar exklusiv kollektion för MQ

Möt mörkret med mönster! I höst lanserar MQ tillsammans med populära Maria Westerlind en kollektion som är som skräddarsydd för kvinnan som vågar och vill ta plats.

Dags att slopa den svenska minimalismen, nu ska vi sticka ut! Starka färger, spännande jacquardtyger och mycket mönster är designern Maria Westerlinds filosofi. 

Kollektionen för MQ bär namnet Masterpiece och rymmer några av Marias mest färgstarka signaturmodeller: skulpturala klänningar, välskräddade jackor och detaljerade sweatshirts. Det här är plagg som kommer att få även den blygsamma att vilja sticka ut från mängden.

Maria Westerlind har gjort sig känd för sina ikoniska klänningar med tidlösa skärningar och signifikanta mönsterbilder.

Beskriv din höstkollektion för MQ!

– Lekfull, feminin, flirtig och stark! För mig är feminint en stark kvinna, klassisk och stilren, med en edge. Att man vågar sticka ut från mängden med färger och mönster. Jag vill att man ska känna sig trygg och stark i mina plagg.

Hållbarhet är viktigt för mig, du ska kunna köpa ett plagg och ha det länge. Det är min filosofi.

Vad betyder stil för dig?

– För mig är stil välsydda plagg med bra passform, bra kvalitet och starka färger. Jag vill gärna pigga upp och dras alltid till färg. Bekvämt är väldigt viktigt också, och lekfullt. Att man vågar blanda olika stilar, färger och mönster.

Hur får du ett plagg att hålla länge?

– Hållbarhet är jätteviktigt för mig. Mina plagg är alltid av bra kvalitet med tidlösa modeller, så att du kan köpa ett plagg och ha det länge. Det är min filosofi. Man ska tänka ”det är vi för alltid”. Av samma anledning följer jag inte trender, det skulle jag aldrig göra. Jag kör min stil som är ganska samma, oavsett trender.

amelias tre favoriter från kollektionen:

 Collegetröja med applikationer, MQ, 899 kr.

 Svart kjol, MQ, 999 kr.

 Mönstrad klänning, MQ, 2 299 kr.

Sneak peek från kampanjplåtningen:

 Kollektionen Masterpiece är exklusiv för MQ och kommer att säljas i deras butiker med start hösten 2019.

"Jag vill att man ska känna sig trygg och stark i mina plagg." Maria Westerlinds kollektion för MQ är som skräddarsydd för kvinnan som vågar och vill ta plats.

Se mer av kollektionen här:

Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och MQ och ej en artikel av amelia

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + Lyxigt bäddset med brody för 199 kr. Köp nu!