Foto: Istock

Månadens horoskop (28 nov-18 dec)

Helena Biehl, astrolog och författare, ser i stjärnorna för perioden 28 november till 18 december 2019.

Horoskop! Stjärnläget för november för alla stjärntecken

Det väntar oss lyckliga överraskningar i kärlek den 28/11. Singel? Använd dagen till att visualisera din idealpartner. Måndagen den 2/12 har all potential att bli en femstjärnig dag.

❤️  Kärleken: Fullmånen den 12/12 för med sig mängder av oväntade nyheter! Lucia blir en sexig och passionerad högtid i år. Kärleksmässiga band fördjupas ytterligare. Nyheterna som väntar den 15/12 är riktiga godbitar.

⭐️  Bäst just nu: Gåvogivaren Jupiter flyttar in i Stenbockens tecken för första gången på 12 år. Helgen den 7-8 december är perfekt för att ägna åt att ge kärlek till andra. Nyheterna som väntar den 15/12 är riktiga godbitar.

Väduren 21 mars–20 april

Jupiter flyttar in i din karriärzon den 2/12, vilket betyder medgång på jobbet. Fortsätt att arbeta hårt och du kan lyckas med vad du än vill uppnå.

❤️  Kärleken: Du är beredd att gå utanför din bekvämlighetszon i kärleksfrågor. Det betyder att singlar kan komma att söka efter kärleken på ställen där de normalt sett inte rör sig. Stadgade är villiga att prova nya grejer med sin partner för att ge förhållandet mer liv och fläkt.

✨  Bäst just nu: Året som kommer kan bli ditt livs bästa karriärår. Nyheter som väntas runt den 15/12 kan innebära en spännande start.

Oxen 21 april–21 maj

Chansen till ett djupt samtal med någon vinner över en kväll ute på stan, alla gånger. Du törstar efter att få dela, och samtala om, dina livserfarenheter.

❤️  Kärleken: Spirituell kemi är grejen för dig just nu. Om ni inte delar samma åsikter och livsprioriteringar så är du hellre ensam.

✨ Bäst just nu: För första gången på tolv år så besöker internationella Jupiter din kunskapszon. Det är dags att planera för kvällsstudier (en språkkurs?) eller kanske testa att studera utomlands. Om du har möjlighet – våga..

Tvillingarna 22 maj–21 juni

Fullmånen den 12/12 ger dig en chans att nå i mål med en personlig satsning som du startade för ett halvår sedan.

❤️  Kärleken: Jupiter flyttar in i ditt hus för sex och djupa, spirituella band den 2/12. Wow – inte mycket mer behöver sägas när planeten som expanderar allt den vidrör nu besöker din mest passionerade zon i horoskopet. 2020 kan bli ett erotiskt och intensivt år för dig.

✨ Bäst just nu: Du är listig som en räv när det gäller pengar, särskilt runt den 3/12. Är det dags att investera i aktier eller lägga upp en ny budget?

Kräftan 22 juni–23 juli

Hoppsan, du ser ut att vara i shoppingtagen! Se upp så att du inte köper upp ALLA pengar. Samtidigt är dina ekonomiska mål skyhöga. Du är redo att jobba för mer på kontot.

❤️  Kärleken: År 2019 kan ha utmanat dig i både kärlek och socialt liv. Tack och lov för Jupiters flytt in i ditt kärlekshus den 2/12. Nu väntar optimism, kärlek och lättsamma energier.

✨  Bäst just nu: Efter ett halvår av arbete för att läka dig själv, fysiskt eller psykiskt, så ser du resultat den 12/12. En tuff tid är över.

Lejonet 24 juli–23 augusti

Passa på att rensa bland utgifterna och se över alla automatiska dragningar från kontot. Här finns pengar att spara. Du behöver mindre än du tror.

❤️  Kärleken: Du befinner dig i en härligt socialt period. Den 28/11 flörtar du med en chefstyp. Den 13-17/12 väntar ett härligt möte för singlar eller något oväntat kul för stadgade Lejon.

✨ Bäst just nu: Karriärnyheterna den 15/12 bjuder på en spännande chans. Chansen är stor att du kommer att älska det som sker.

Jungfrun 24 augusti–23 september

Kalasfina jobbmöjligheter väntar den 13-17/12. Under denna period utvecklas också ditt intresse för att ta hand om din hälsa.

❤️  Kärleken: Nu kan du leva loppan! Med flera planeter i ditt hus för nöje så kommer december att bli en rolig och flörtig månad. Tanken på tillfälliga kärleksmöten, som att gå hem med någon bara för en natt, tilltalar singel-Jungfruar.

✨  Bäst just nu: December ger dig en chans att betrakta dina minnen från ett nytt perspektiv. Rädslor kan bemästras och hjärnspöken jagas iväg.

Vågen 24 september–23 oktober

En plan på att studera eller resa har vaknat. Du längtar efter nya kunskaper och insikter. En juridisk stötesten kan få sin lösning runt den 12/12.

❤️  Kärleken: Du vill känna dig trygg och omhändertagen är det gäller det ekonomiska i en relation. Du ger lika mycket som du önskar dig. Kanske köper du en väldigt dyrbar present till din kärlek.

✨  Bäst just nu: Den stress och osäkerhet som du kan ha upplevt när det gäller hem- och familjeliv under 2019, förbyts i glädje och lättsamhet från och med den 2/12. En ny familjemedlem kan anlända under 2020, eller kanske uppgraderas ditt boende till något ännu bättre..

Skorpionen 24 oktober–22 november

Händelsernas planet, Mars, ser till att du blir som en Duracell-kanin! Du kan få enormt mycket gjort. Se dock upp för att låta din otålighet drabba omgivningen. Alla är inte lika snabba som du. 

❤️  Kärleken: Ett passionerat förhållande eller försök att nå en ny nivå i en stadgad relation kan ha pågått under det senaste halvåret. Den 12/12 ser du klart och vet vilket steg som är ditt nästa. Pengar och delade tillgångar kan stå i centrum för det som sker.

✨  Bäst just nu: Jupiter välsignar din förmåga att tjäna pengar på ett nytt sätt från och med den 2/12.

Skytten 23 november–22 december

År 2019 var ditt glittrande nystartsår. Från och med den 2/12 väntar ett år av möjligheter att öka dina inkomster ännu mer än det du redan gjort. Rätt skött så kommer du avsluta 2020 mycket rikareän du startar det.

❤️  Kärleken: Din kärleksplanet besöker ditt eget tecken. Kärleksmöjligheter och harmoni serveras dig på silverfat. Singlar attraherar nya kärlekspartner med närmast fånig lätthet. Stadgade njuter av en mycket dedikerad partner.

✨  Bäst just nu: Du är din egen lyckas smed. Med driv och motivation tar du fullt ansvar och det går riktigt, riktigt bra för dig. Vad härligt!

Stenbocken 23 december–20 januari

Grattis! Den 2/12 startar ditt stora nystartsår. För första gången på tolv år så är det nu din chans att vända på perspektiven så att det passar DIG perfekt. Vad drömmer du om? Gör det under 2020!

❤️  Kärleken: Jupiter kommer liv upp ditt liv och få dig att och bli mer optimistisk. Det påverkar ditt kärleksliv på ett mycket positivt sätt. Du tar ett avgörande kärleksbeslut kring den 12/12.

✨  Bäst just nu: En ny spännande vänskap kan dyka in i ditt liv. Det kan få en rent transformativ effekt i ditt liv. Vänner står högre på listan är kärlek för dig just nu.

Vattumannen 21 januari–18 februari

De senaste två årens insikter har inte kommit gratis. Tidvis kan du ha ifrågasatt varför livet känts så dystert ibland. Efter den 2/12 piggas du upp i dina tankar och du kommer börja känna mer tillit till framtiden

❤️  Kärleken: Din kärleksplanet besöker din zon för vänner och kontakter. Du kan snabbt falla för en person som du tidigare kallat vän. Onlinedating för med sig de bästa chanserna att träffa en ny person. Stadgade mår bra av lite mer frihet i relationen och att testa lite nya aktiviter tillsammans för att blåsa liv i tristess..

✨ Bäst just nu: Det väntar dig goda ekonomiska nyheter den 13-17/12. Nu ska du bara klara ut hur du vill använda dina tillgångar framöver. Du tycks vela över olika alternativ framåt.

Fiskarna 19 februari–20 mars

Det är dags för dig att ta ytterligare ett steg upp i karriären. I december händer det. Tips: vänner och kontakter öppnar massor av nya vägar för dig under 2020.

❤️  Kärleken: Du och din kärlekspartner är inte helt överens gällande din karriärsatsning. En romans på kontoret är mycket möjlig för singlar. Är det kanske det som en stadgad partner oroar sig för också? Lösning: ta med din kärlekspartner på sociala jobbtillfällen istället!

✨  Bäst just nu: En lösning på en fråga gällande ditt familjeliv, som du arbetat för i ett halvår, löser sig den 12/12. 

Mer astro? Se veckans horoskop här!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av amelia + 4 rödvinsglas från iittala för 249 kr. Köp nu!