Den 2/2 är de passionerade och intensiva känslornas dag!
Den 2/2 är de passionerade och intensiva känslornas dag! Foto: Istock

Månadens horoskop (16 jan-5 feb)

Helena Biehl, astrolog och författare, ser i stjärnorna för perioden 16 januari till 5 februari 2020.

Horoskop! Stjärnläget för alla stjärntecken

Socialt umgänge med vänner och nya kontakter ger oss en fartfylld vardag från och med den 20/1. En riktigt härlig må bra-känsla präglar tillvaron, särskilt den 21–24/1. Äntligen får du chans att sätta lite guldkant på dina dagar.

❤️  Kärleken: Nymånen den 24/1 kan leda till hastiga förändringar i relationer. Den 2/2 är de passionerade och intensiva känslornas dag!

⭐️  Bäst just nu: Lyckliga, oväntade meddelanden eller nyheter dyker upp runt den 5/2.

Väduren 21 mars–20 april

Ditt arbetsliv är hektiskt, men du gör det bra. Förändringar kan dock prägla arbetsmiljön just nu, vilket lätt ger upphov till oro. När januari blir februari så mår du bättre. Satsa på meditation eller healing, eller bara långpromenader, från och med den 3/2.

❤️  Kärleken: Vackra kärleksdagar väntar den 21–24/1. Den 2/2 är kärlekslivet mycket passionerat. Gå på dejt eller fira kärleken med en stadgad partner.

✨  Bäst just nu: En chans att vidga dina vyer och tänka i nya banor väntar i och med nymånen den 24/1. Då är det lättare att bryta gamla, negativa mönster och värderingar.

Oxen 21 april–21 maj

Du tänker lite utanför ramarna när det gäller ekonomi, och det leder dig rätt. En löneförhöjning eller en smartare, långsiktigt hållbar budget blir aktuell efter den 16/1. Den 24/1 kan vara datumet då allt härligt börjar ske.

❤️  Kärleken: En vänskap kan utvecklas till kärlek. Singel? Då är det en bra tid för nätdejting. Stadgade känner ett stort behov av frihet, men kan få riktigt roligt socialt med sin partner. Ta med hen på mingel!

✨ Bäst just nu: Ditt goda rykte ger dig en rad olika fördelar i skilda sammanhang. Ditt sätt att vara sprider inte bara positiv energi till andra, det lönar sig även för dig själv.

Tvillingarna 22 maj–21 juni

Ibland gör du mer nytta för familjen och hemmet genom att agera utåt och fokusera på ditt arbete. Nu är en sådan period, där du gör rätt i att satsa på jobb. Det får dig att växa och må bra.

❤️  Kärleken: Om du är singel kan du känna en dragning åt ett oväntat håll, kanske är det en betydligt yngre eller äldre person. Den 2–3/2 känns livet som att gå på små moln, både för singlar och stadgade

✨  Bäst just nu: Du är sugen på förändringar, och det gynnar din energi. Du känner lyckokänslor när du tänker på framtiden.

Kräftan 22 juni–23 juli

Det är full fart i ditt liv just nu – härligt men fulltecknat! I mitten av månaden riskerar du att bli ganska utmattad, men dina energinivåer stiger när stressen dämpas efter den 20/1.

❤️  Kärleken: Du är redo för en nystart i kärlekslivet. Att tänka lite nytt och utanför ramarna är helt rätt den 24/1. Härliga framtidsplaner väntar dig den 3/2. 

✨  Bäst just nu: Du känner ett nytt sug och ett stort driv, som du vill utnyttja till något bra. Kanske är det nu som du ska boka den där kvällskursen och lära dig ett nytt språk? 

Lejonet 24 juli–23 augusti

Takten är snabb nu. Du tar hand om din hälsa på ett föredömligt sätt mitt i allt jäktande, vilket även gäller ditt jobb och övriga plikter. Du har läget under kontroll.

❤️  Kärleken: Du är populär i sociala sammanhang, men en partner eller eventuell dejt kan känna sig utanför. Det är viktigt att komma ihåg att alla inte är sociala genier som du. Oväntade men glädjande kärleksmeddelanden väntar den 5/2.

✨ Bäst just nu: Ditt kärleksliv kan ta en spännande och härlig vändning, oavsett om du är singel eller i ett förhållande.

Jungfrun 24 augusti–23 september

Din ekonomi förändras till det bättre under den här perioden. Du har en god känsla för vad du ska satsa på och du har dessutom flöde och tur med dig. 

❤️  Kärleken: Nu handlar allt om socialt liv och dina närmaste relationer. Du får god karma tillbaka direkt när du pejlar in din partners känslor. Singel? Dagarna runt den 21–24/1 samt den 2–3/2 är underbara för dejting.

✨  Bäst just nu: Den 24/1 får du en perfekt chans till att starta en personlig hälsoresa eller för att skapa struktur i vardagen. Du är peppad på livet, och det är en känsla som växer under perioden.

Vågen 24 september–23 oktober

Jobbförändringar och nya framtidsplaner kan stressa dig i januari. Bästa sättet att känna att du hinner ladda batterierna är att utesluta alla ickemåsten ur ditt schema. Du har allt att vinna på att hålla energinivåerna så höga som möjligt. Efter den 20/1 känner du hur pressen lättar. Puh!  

❤️  Kärleken: En nymåne i ditt flörtiga område kan ge dig spännande dagar efter den 24/1. En resa vid den här tiden blir särskilt härlig och kul.

✨  Bäst just nu: Glada nyheter rörande hem, släkt eller familjeliv väntar dig den 21–24/1. 

Skorpionen 24 oktober–22 november

Det sägs att pengar inte kan köpa hälsa, men just nu mår du faktiskt bättre – rent fysiskt – av att veta att du har din ekonomi under kontroll numera. Du är villig att arbeta för det lugnet. Nymånen den 24/1 kan ge dig en skjuts gällande en plan på att renovera eller flytta.

❤️  Kärleken: Du strålar i sociala sammanhang. Särskilt lyckliga dagar, då singlar kan möta en ny person, är den 1–3/2. Du njuter av livet och massor av härligt umgänge.

✨  Bäst just nu: Satsa på att investera i din hälsa, som ett gymkort eller privat kostrådgivning eller medicinska utredningar. Om du själv säljer produkter kopplade till hälsa och välmående så kan du tälja guld ända fram till mitten av mars.

Skytten 23 november–22 december

Du är mer självständig än vanligt och inom dig växer ett sug efter förändring. Fortsätt att låta din känsla för vad som är rätt guida dig. Sikta på dina mål, oavsett vad omgivningen säger. Du kommer att lyckas! 

❤️  Kärleken: Du och din partner kan få goda nyheter rörande ert boende eller er familjesituation den 21–24/1. Singel? Dags att börja nätdejta.

✨  Bäst just nu: Ditt härliga flow och din växande självständighet.

Stenbocken 23 december–20 januari

Du är mitt i en rolig och social period och längtar verkligen efter att träffa vänner, nya och gamla. Det känns skönt, eftersom du under en tid inte riktigt har orkat med sociala åtaganden.

❤️  Kärleken: En dejt kan få ditt hjärta att klappa fortare den 2–3/2. En härlig tid för socialt umgänge och kärlek väntar dig.

✨  Bäst just nu: Du går in i en ekonomisk toppmånad den 20/1. Viktiga ekonomiska förändringar väntar den 21–24/1. Du lägger upp en ny struktur för framtiden

Vattumannen 21 januari–18 februari

Spådomar, sanndrömmar och din inre röst, det kan kännas som om du har hamnat i The twilight zone. Förvänta dig sammanträffanden och händelser som verkar som ordnade av ödet.

❤️  Kärleken: Kärlekslivet får ljus och energi av Solen som besöker denna del av ditt horoskop från och med den 20/1. Kärleksmöjligheter dyker upp för singlar. Stadgade Vattumän känner sig sedda och innerligt älskade av sin partner. 

✨  Bäst just nu: Nymånen i ditt eget tecken den 24/1 ger dig en chans att fokusera på vad DU önskar dig för det kommande året. 

Fiskarna 19 februari–20 mars

Du gör upp flera stora planer för ditt liv. Du planerar långsiktigt, vilket är bra. Men ibland fastnar du i ältande och oro. Förlåt, läk och lämna – det är hälsosamt och rätt.

❤️  Kärleken: Spiritualism är alltid en viktig komponent när Fisken söker kärleken. Du utstrålar något särskilt magiskt och andra attraheras av dig. Något särskilt härligt kan vänta den 21–24/1 samt den 2–3/2

✨  Bäst just nu: Förutom ditt blomstrande kärleksliv så ser dina inkomster ut att ha potential att öka.

Mer astro? Se veckans horoskop här!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av amelia + 4 rödvinsglas från iittala för 249 kr. Köp nu!