ANNONS

Innehåll från Pandora

Foto: WETOUCH IMAGEWORK

Lyft din outfit med snygga smycken – 3 smarta knep

Tycker du det är svårt att få till det där med smycken? Kanske hinner du inte med under stressiga morgnar eller så hittar du aldrig rätt. Ge det en chans! Vi visar hur smycken blir en självklar accessoar som lyfter fram din stil och personlighet.

Du har säkert hört det förr: Ingen outfit är komplett utan matchande smycken. Men vi är många som av någon anledning skippar smycken helt eller bara satsar på diskreta klassiker – vilket kan kännas trist och fantasilöst. När smycken används på rätt sätt drar de blickarna till sig och kan därför framhäva exempelvis din ansiktsform eller ögonfärg. Här är tre smarta tips som gör dig till en smyckesbärare med koll.

1. Satsa på få favoriter av bra kvalitet

Hos de stora kedjorna lockas vi ständigt att köpa nya, billiga bijouterier. De brukar dock tappa sin lyster snabbt och riskerar att bli liggande i en trasslig hög som känns föga inspirerande när det är dags att klä sig. Rensa bland dina smycken och satsa istället på några få varianter du verkligen gillar och kan använda om och om igen.

 Pandoras O Pendant finns i tre olika storlekar och tre olika metaller: sterlingsilver, Pandora Shine och Pandora Rose.

Ett smart tips är att välja smycken som går att variera, som populära Pandoras nyhet O Pendant – ett hängsmycke som du kan trä en eller flera berlocker på och sedan hänger på en halskedja. Halsbandet erbjuder oändliga möjligheter att mixa och matcha för att skapa ett smycke som passar perfekt vid varje tillfälle.

Foto: WETOUCH IMAGEWORK

 Med Pandora O Pendant är det superenkelt att variera dina smycken varje dag.

 Pandora har en uppsjö av vackra, roliga och trendiga berlocker att välja mellan. Lätt att mixa och matcha för att få ett personligt smycke.

2. Låt smyckena vara i fokus

Har du bråttom på morgonen och varken tid eller lust att stå och prova olika klädkombinationer? Gör det enkelt för dig! Ett par slacks och en enfärgad enkel topp blir snyggt och välklätt på jobbet om du adderar några piffiga smycken.

 Låt smycken lyfta din outfit. Visa vem du är och vad du älskar med Pandora O Pendant.

Samma princip funkar utmärkt till fest. Ge din lilla svarta ett lyft med dinglande örhängen och ett glittrande halsband – ingen kommer tänka på att du hade samma klänning på dig förra festen.

Med Pandora O Pendant kan du ha samma halsband till både vardag och fest. På jobbet kanske det passar bäst med ett stilrent silversmycke med en iögonfallande berlock medan du till fest kanvräka på med flera ringar och snygga berlocker i olika metaller. Eller varför inte satsa på två eller tre halsband på samma gång?

3. Hitta din personliga stil

Visst är det kul att följa trender, men har du svårt att känna dig bekväm i smycken är det inte det senaste modet du ska haka på – försök istället hitta din personliga stil. Prova dig fram! Kanske passar du bättre i silver och platina än i guld och koppar? Kanske älskar du smycken med bokstäver och budskap, men hatar allt som glittrar?

Smycken måste inte vara halsband, armband eller örhängen. Var kreativ och prova dig fram!

Och våga vara annorlunda! Smycken ska vara kul och lekfullt, experimentera och var inte rädd för att sticka ut. Med Pandora O Pendant är det lätt att visa vem du är genom att välja berlocker som betyder något för dig.

Här finns också alla möjligheter att tänka utanför boxen – varför inte låta din Pandora O Pendant pryda väskan, skärpet eller skosnörena?

Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och Pandora och ej en artikel av amelia

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + lyxig hudvård från Oriflame för 199 kr. Köp nu!