Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa amelia i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Shape – underkläderna som formar magen och lyfter rumpan

Underkläder som hjälper till att forma kroppen är idag så mycket mer än en gördel eller korsett. Nu finns mängder av mjuka och sköna underkläder som formar kroppen på ett behagligt sätt. Här är köptips!

Det är sedan gammalt att hålla in magen med en gördel. Men nu finns det så många fler alternativ på underkläder som formar kroppen. Sköna underkläder som gör ett fantastiskt jobb under dina kläder utan att lämna några spår. På köpet kommer dessutom en bättre hållning. Tveka inte, slå till redan idag!

Midjan och magen

1. Higher Panties 2746, Spanx

Håller formerna på plats. Brief-trosa med hög midja som hjälper till att forma mage, midja och höfter. Läs mer och köp här.

 

2. Undie-tectable® Brief, nude

Trosor som håller in magpartiet utan att skapa linjer under kläderna. Läs mer och köp här.

 

3. Instant Slimmer Waist Nipper

En korsett som formar och slätar ut överkroppen på både fram- och baksida samt ger också ryggen extra stöd om du står eller sitter mycket. Läs mer och köp här.

 

4. Slip Control Body Skin, Controlbody

Trosgördel med brett och stadigt band som formar midja och mage. Baktill ett band som lyfter och formar stjärten. Läs mer och köp här.

5. Tubino Control Body Nero, Controlbody

Tubliknande underklänning med medium kompression minskar visuellt en storlek. Förstärkning som formar midja, mage och höfter. Ger en utslätande effekt. Läs mer och köp här.

 

Rumpan

1. Higher Short 2745, Spanx

Shape-shorts med hög midja som formar kroppen under hela plagget. Fokus på mage, höfter och lyfter rumpan. Läs mer och köp här.

 

2. Shapingtrosa Bottom Boost

Vad som gör denna trosa speciell är den uttagbara vadderingen baktill som formar fint och ger en illusion av en fylligare rumpa. De korta benen har ofållade sömmar med silikonkant för att inte glida upp. Läs mer och köp här.

 

3. Shapingtrosa Slimshaper, Magic

En tunn trosa med hög midja och ben som håller in och formar mage, höfter och lår för en slimmad siluett, samt ger rumpan ett lyft. Läs mer och köp här.

 

4. Bottom Boost, Magic bodyfashion

Bekväm shapingtrosa med högre midja som formar fint och håller in samt ger illusionen av en snygg och fyllig rumpa. Läs mer och köp här.

 

5. Padded pants, Magic bodyfashion

Trosorna med vaddering som ger en illusion av en fylligare rumpa. Läs mer och köp här.

 

Läs också:

9 vanliga missar nästan alla gör när de köper bh (så undviker du dem!)