Artikeln innehåller annonslänkar

Isabella Löwengrips budgetkollektion för Ellos – se alla plagg

Ett brett storleksspann, tidlös design och en budgetvänlig prislapp – det kan vi vänta av Isabella Löwengrips samarbetskollektion med Stylein och Ellos, som släpps idag den 4 september.

"Det var viktigt för mig att det skulle finnas en storlek för alla", så säger Isabella Löwengrip om nya kollektionen för Ellos, som släpps idag den 4 september och som kommer att innehålla storlekar från XS till XXXL.

Kollektionen är ett samarbete mellan tre parter: Isabella Löwengrip, märket Stylein (som Isabella är delägare i) och Ellos. Estetiken, kvaliteten och materialen är i typisk Stylein-anda (minimalistiskt med en feminin touch) men till ett mer tillgängligt pris: över 30 procent billigare än vad Styleins egna kollektioner vanligtvis kostar. Har du drömt om ett Stylein-plagg i garderoben är det alltså chans att slå till!

LÄS MER: Test: Bästa foundation 2019 – här är vår favorit

Ulrika Sjövall, designchef på Ellos, Isabella Löwengrip, Elin Alemdar, designer och grundare Stylein. Foto: Malin Goransson

Kollektionens musa är den moderna kvinnan mitt i livet som ska kunna känna sig snygg och bekväm vare sig hon springer ärenden på stan eller hämtar barn på förskolan. Nyckelplaggen är perfekta basgarderobs-investeringar som skräddarsydda t-shirtar, lätt utsvängda kontorsbyxor och underbara höstkappor. Men även mer festliga plagg har sin plats i kollektionen, som med fördel kan användas till vardags för att pigga upp; vi snackar enkla, vackra kjolar och -linnen i höstiga färgerna silver och burgundy.

– Kollektionen kommer inte gå ur tiden utan man kommer kunna plocka fram kläderna år efter år, säger Isabella Löwengrip.

Nyckelplagg från Isabella Löwengrip x Stylein x Ellos (hela kollektionen hittar du här!)

Kappor av ullblandning i olika toner av brunt. Svart kappa av crêpe. 

Kavajset och klänning i crêpe.

T-shirt i viskos, kjol i crêpe och skjorta och kjol av polyester.

LÄS MER: Isabella Löwengrip: ”Min adhd är en kraft som tagit mig långt”

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av amelia + halsband från Smycka för endast 199 kr. Köp nu!