Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa amelia i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Isabella Löwengrips budgetkollektion för Ellos – se alla plagg

Ett brett storleksspann, tidlös design och en budgetvänlig prislapp – det kan vi vänta av Isabella Löwengrips samarbetskollektion med Stylein och Ellos, som släpps idag den 4 september.

Marika Agestam Cederlund

"Det var viktigt för mig att det skulle finnas en storlek för alla", så säger Isabella Löwengrip om nya kollektionen för Ellos, som släpps idag den 4 september och som kommer att innehålla storlekar från XS till XXXL.

Kollektionen är ett samarbete mellan tre parter: Isabella Löwengrip, märket Stylein (som Isabella är delägare i) och Ellos. Estetiken, kvaliteten och materialen är i typisk Stylein-anda (minimalistiskt med en feminin touch) men till ett mer tillgängligt pris: över 30 procent billigare än vad Styleins egna kollektioner vanligtvis kostar. Har du drömt om ett Stylein-plagg i garderoben är det alltså chans att slå till!

LÄS MER: Test: Bästa foundation 2019 – här är vår favorit

Ulrika Sjövall, designchef på Ellos, Isabella Löwengrip, Elin Alemdar, designer och grundare Stylein. Foto: Malin Goransson

Kollektionens musa är den moderna kvinnan mitt i livet som ska kunna känna sig snygg och bekväm vare sig hon springer ärenden på stan eller hämtar barn på förskolan. Nyckelplaggen är perfekta basgarderobs-investeringar som skräddarsydda t-shirtar, lätt utsvängda kontorsbyxor och underbara höstkappor. Men även mer festliga plagg har sin plats i kollektionen, som med fördel kan användas till vardags för att pigga upp; vi snackar enkla, vackra kjolar och -linnen i höstiga färgerna silver och burgundy.

– Kollektionen kommer inte gå ur tiden utan man kommer kunna plocka fram kläderna år efter år, säger Isabella Löwengrip.

Nyckelplagg från Isabella Löwengrip x Stylein x Ellos (hela kollektionen hittar du här!)

Kappor av ullblandning i olika toner av brunt. Svart kappa av crêpe. 

Kavajset och klänning i crêpe.

T-shirt i viskos, kjol i crêpe och skjorta och kjol av polyester.

LÄS MER: Isabella Löwengrip: ”Min adhd är en kraft som tagit mig långt”