Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa amelia i ett bättre anpassat format?

Mobil Tablet Dator

Artikeln innehåller annonslänkar. Mer info

Foto: Shutterstock (montage)

Röda julklänningar under 400 kronor (snygg till budgetpris!)

Rött är julens färg – fira in högtiden i en röd klänning som passar din smak. Vi listar bästa köpen online under 400 kronor.

Marika Agestam Cederlund

Julafton 2019 är runt hörnet och med det alla julbord, julfester och släktträffar. Rött har nästan blivit synonymt med högtiden och är en färg som går hem på vilken julig tillställning du än kommer att befinna dig på. Dessutom funkar en röd klänning minst lika bra att spara och även använda på nyårsafton. Mycket stil för en budgetvänlig prislapp, helt enkelt. Skrolla ned för att hitta din nya favorit.

Röda julklänningar för alla smaker - under 400 kronor

Röd omlottklänning till jul.

Omlottklänning i sammet från Lindex – styla över en polotröja eller som den är. Läs mer och köp här. 

Röd julklänning 2019.

Böljande chiffongklänning från H&M i vacker klarröd färg. Ett trendsäkert val! Läs mer och köp här. 

Lång julklänning.

Vinröd klänning från Vila med snygg drapering i midjan. Passar lika bra till julbordet som julfesten. Läs mer och köp här. 

Fina julklänningar 2019.

Enkel och tidlös klänning från Kappahl med en budgetvänlig prislapp. Lätt polokrage och smickrande passform. Läs mer och köp här. 

Röd sammetsklänning till julafton.

Sammetsklänning från Ellos Collection med snygga kontraster mellan den voluminösa överdelen och tightare nederdelen. Extra julpoäng för sidenbandet i midjan! Läs mer och köp här. 

Röd spetsklänning till julen 2019.

Spets hör julen till! En kroppsnära spetsklänning från H&M med båtringning tackar vi inte nej till. Läs mer och köp här. 

V-ringad röd klänning till julfirandet.

Omlottklänning från Ellos Collection med jacquardvävt mönster. Ett stilrent val för en klassisk look. Läs mer och köp här.