Här är Sven Melanders hyllade video: "Fan inte Zara Larsson som är problemet"

Sven Melander har fått nog av hatet mot Zara Larsson. I ett klipp på sin Facebook-sidastöttar han den unga stjärnan genom att rikta skarp kritik till hennes hatare.

Sven Melander la på måndagen upp ett klipp som han kallar: "Det är vi män som är problemet...Det är fan inte Zara som är problemet!". I klippet kritiserar han de män som blev sura över hur Zara Larsson försvarade den tjej som blev våldtagen under hennes konsert på Bråvallafestivalen i juni.Hantycker att det är orimligt att Zara Larsson, som blir arg på övergrepp mot kvinnor, själv får utstå så mycket kritik:

– Alla de här männen hamnar på fel sida, de hamnar ju på våldtäktsmännens sida. Känn kollektiv skuld - för det är män som våldtar, hur kan jag göra nåt åt det?, säger Sven Melander i klippet.

Sven Melander har fått nog av hatet mot Zara Larsson. Han kan räkna upp miljontals av saker som gör honom upprörd, men Zara Larsson är inte en av dem.

Enligt Nöjesbladet fick Sven Melander idén till klippet när Jesper Parnevik skrev ett uppmärksammat inlägg på Twitter om just Zara Larsson.

– Debatten har ju pågått i flera år, men i sommar med alla våldtäkter och Jesper Parneviks uttalande så brast det för mig och jag tänkte – vad i helvete är det vi håller på med? Det är ju helt fel fokus, säger han till Nöjesbladet.

Se hela videon här:

"

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Black Friday 70% rabatt på amelia & 24 andra titlar. Köp nu!