På amelia gör vi en djupdykning i den andliga världen. En värld som är omdiskuterad och avfärdad av många, men som samtidigt väcker stort intresse.
På amelia gör vi en djupdykning i den andliga världen. En värld som är omdiskuterad och avfärdad av många, men som samtidigt väcker stort intresse.

amelias chefredaktör: Ska jag våga kontakta min döda mamma?

Jag skulle vilja gå till ett medium, men har aldrig vågat. Jag tror nämligen att jag skulle få kontakt med min döda mamma. Och jag vet inte om jag är redo för den sortens möte. Jag är nyfiken, men också rädd för vad jag skulle få veta.

Det här ämnet är ständigt omdiskuterat – vissa avfärdar alltihop som flum, andra tror stenhårt på en värld bortom den vi kan se. Jag har varit med om saker som är svåra att förklara och tror att det finns någon på andra sidan som har lite extra koll på mig.

En gång på motorvägen blev jag ”varnad” av en stor flock svarta fåglar som flög precis framför min bil och fick mig att sänka farten rejält. Strax efteråt blev jag väldigt yr i huvudet, så snurrig att jag inte visste om vägen var upp eller ner. Jag hade definitivt kört i diket om fåglarna inte tvingat mig att bromsa in. En tillfällighet eller någon som höll ett vakande öga på mig? Jag väljer att tro på det sistnämnda.

En gång hamnade jag bredvid två kvinnor på en middag och berättade om några av mina övernaturliga erfarenheter. Den ena kvinnan spände ögonen i mig och sa: ”Du vet väl att det inte är en slump att vi sitter här vid samma bord? Du har en gåva, lyssna på den.” Hon var själv medial.

Jag tror att alla människor har en inre röst, och jag väljer att lyssna på min. Och livet blir faktiskt lite mer spännande om man vågar tänka tanken att det kanske finns en parallellvärld som vi inte vet så mycket om.

På amelia gör vi en djupdykning i denna värld – just nu är nämligen intresset för andliga/alternativa utbildningar och jobb rekordstort. Har du en gåva som du vill utforska? Missa inte vår andliga karriärguide och läs om Anna, 42, som hoppade av designerutbildningen för att bli medium.

Har du också upplevt något övernaturligt? Skriv till mig och berätta!

Aktuellt just nu