Artikeln innehåller annonslänkar

Till julklappsleken: 11 billiga och utvalda julklappar under 150 kronor

11 noggrant utvalda julklappar för under 150 kronor. Perfekt till julklappslekar och julklappsspel. Eller om du bara vill ge bort en genomtänkt julklapp till någon du tycker om och du inte vill att det ska kosta skjortan.

1. Sheet mask (tips: köp vår favorit från Acasia)

Den största snackisen i skönhetsvärlden just nu är arkmasken (sheet mask). Det är ett serumdränkt ark som ska ligga på huden i 15–20 minuter. Perfekt då hyn behöver boostas lite extra. Och en perfekt julklapp för alla som vill ha betydligt piggare, slätare och tajtare hud! Sheet masken på bilden blev etta i vårt stora sheet mask-test. Men det finns många fler härliga sheet masks ute på marknaden som många skulle bli glada över. Läs mer och köp här.

2. Prosecco pong

Byt öl mot Prosecco, så mycket härligare! Roligt spel för vuxna. Läs mer och köp här.

3. Lyxig tvål

En flytande lyxig handtvål med fantastik doft. Välgörande ingredienser och eteriska oljor. Läs mer och köp här. 

4. Konservväxter

Ge en blomma på ett annorlunda sätt! Dessa blommor levereras i en vacker aluminiumburk som man vid valfritt tillfälle kan knäppa upp, hälla en skvätt vatten i och låta naturens underverk börja. Läs mer och köp här.  

5. Stilren vattenflaska 

Stilren vattenflaska i glas, med greppvänligt silikon! Perfekt för både gymmet och kontoret. Läs mer och köp här.  

 

6. Poster

Little dog, poster 30x40 cm. Läs mer och köp här.

7. Isbollar 

Isbitar på bästa och godaste sätt! Tips är att ladda formarna med färska bär, mynta eller citronskivat. Stäng kulan och fyll på med vatten och sen in i frysen. Resultatet blir härliga isbollar till drinken, saftkannan eller bålen. Läs mer och köp här.  

8. 52 veckor av kärlek

Upplev ett helt år av spänning och romantik med din partner. Ett spel med romantiska upplevelser i satinförpackning. Spännande! Läs mer och köp här.

9. Doftpinnar

Vem vill inte fylla sitt hem med en behaglig doft? Här är den ultimata julklappen! Läs mer och köp här. 

10. 3D-pussel

Klurigt pussel. Försök att få i sär det och sedan sätta ihop det. Hur snabb är du? Läs mer och köp här.

11. Fuktbomb för alla med vintertorr hy

Hyaluronsyra är det mirakelmedel för alla som drabbas av torr hy, eller för mogen hy (som behöver mycket fukt!). The Ordinary är ett prisvärt märke, men med rätt ingredienser. En perfekt julklapp för i princip alla. Läs mer och köp här. 

 

LÄS OCKSÅ: 5 olika julklappslekar som förhöjer vilken julafton som helst!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + kit från The Body Shop för 199 kr. Köp nu!