Viktig podd om kvinnors jobbliv – första avsnittet om förändringar här!

Nu släpper vi en podd i samarbete med utbildnings- och matchningsföretaget Alpha CE.

– Podden är både matnyttig och inspirerande, säger amelias chefredaktör 

Maria Sognefors.

Undersökningar visar att hälften av alla kvinnor känner oro och stress för sin arbetssituation och ekonomi.

Lyssna direkt på amelia Jobbliv!

https://embed.acast.com/jobbliv/1.forandringmedmariasognefors?width=400&height=400&frameborder=0&scrolling=no

LÄS OCKSÅ: Dags att byta jobb men förändringen känns jobbig? Här får du coaching av Maria Mattsson Mähl.

I podden amelia Jobbliv kommer vi bland annat få höra  arbetsmarknadsminister Ylva Johansson om sin passion för matte och politik, amelias chefredaktör Maria Sognefors om hur hon vågade söka jobb när hon var höggravid i vecka 42 och Andra Farhad, alias Börshajen, om hur det kändes att få ihop sin första miljon.

Programledare är ekonomijournalisten Camilla Wagner. I slutet av varje program bjuder amelias jobbcoach Maria Mattsson Mähl, Alpha CEs grundare, på konkreta tips och övningar.

– Flera undersökningar som amelia gjort visar att hälften av alla kvinnor känner oro och stress för sin arbetssituation och ekonomi. Då är det naturligt för amelia att ge våra läsare och lyssnare användbara verktyg, säger Maria Sognefors, amelias chefredaktör.

I amelia Jobbliv får vi ta del av kända och okända kvinnors berättelser som vi alla kan känna igen oss i och inspireras av.

– Det är ett spännande och viktigt uppdrag. Att få vara med och skapa en så bred satsning som syftar till att stärka kvinnors position på arbetsmarknaden och bidra till ökad ekonomisk självständighet känns stort, säger Camilla Wagner, programledare för amelia Jobbliv.

LÄS OCKSÅ: Sluta jobba gratis! (Tyvärr är de ingen som kommer tacka dig)

amelia Jobbliv har premiär den 24 januari och släpps i tio avsnitt varannan onsdag på Acast. Producent för amelia Jobbliv är Clara Wallin, som bl a också producerar Värvet.

Lyssna på vår viktiga pod, amelia jobbliv här. Första avsnittet med amelias chefredaktör Maria Sognefors om sina förändringar. Samtalet leds av ekonomijournalist Camilla Wagner. Missa inte slutet då Maria Mattsson Mähl delar med sig av sina tips på hur du kan tänka om du står inför en förändring.