Prinsessornas extraknäck – här är Victorias, Sofias och Madeleines extrajobb

Vad gör prinsessorna Madeleine, Victoria och Sofia förutom att vara prinsessor? Vi har listat ut deras extraknäck!

Vad gör en prinsessa förutom att glida omkring i långklänning och tiara några gånger om året? Massor såklart! Men förutom prinsess-jobbet har vi lyckats listat ut vad sessorna har för extraknäck.

Prinsessan Madeleines extrajobb – skriver barnböcker

Prinsessan Madeleine. Foto: Foto: Charles Lidbom.

Tre egna kids räcker inte, prinsessan Madeleines engagemang för barn är enormt och har nu resulterat i en barnbok, Stella och hemligheten, som hon hoppas ska "ge alla barn styrkan att stå upp för sig själva". I juni finns den i bokhandeln.

Kronprinsessan Victorias extrajobb – odlar bin

Foto: Karin Törnblom/TT

Att kronprinsessan Victoria har ett intresse för naturen har väl inte gått någon förbi, men att hon dessutom är en biodlare av rang kanske många inte vet om. Vid sin bostad i Haga slott har hon närmare 100 000 bin (jo, hon får hjälp med skötseln), och den kungliga honungen säljs sedan i slottsbodarna.

Honung från kronprinsessan Victorias bin

Prinsessan Sofias extrajobb – yogar

Foto: Pontus Lundahl / TT

Som certifierad yogalärare, vilket hon blev i New York, har prinsessan Sofia arbetat som yoga-instruktör på andra sidan Atlanten. Vi är alldeles övertygade om att hon fortfarande rullar ut yogamattan för att sträcka ut kroppen efter en dag i klackar.

Prinsessan Meghan Markles extrajobb – skrivkonst

Foto: Shutterstock

Visste du att Meghan faktiskt extraknäckt som kalligraf med att skriva korrespondens och kort åt vänner och kändisar? Vi gissar att kärleksbreven till prins Harry hade en extra snygg handstil, och att Meghan är den som plitar ner inbjudningarna till dopet senare i vår...

Aktuellt just nu