Foto: Megan Thomas

Det här "kattbiblioteket" lånar ut hemlösa katter till arbetsplatser

Har du också tänkt att arbetsdagen skulle bli roligare med djur på jobbet? På ett kontor i delstaten New Mexico i USA bestämde man sig för att förena nytta med nöje. Där kan de anställda låna med en kattunge – som i vanliga fall håller till på ett katthem – till sitt skrivbord. Win win! :)

Det är de statligt anställda iDoña Ana County i New Mexico som lyckats ro hem drömdealen (i alla fall för oss som är crazy cat ladies :)). I "kattbiblioteket" kan de antingen ta en paus och gosa med katterna, eller låna med en till sin plats, skriver BuzzFeed.

Djurhemmet, Animal Care Center of Mesilla Valley, har valt ut katter som är blinda, har vanvårdats eller övergetts och som mår gott av lite extra kärlek och uppmärksamhet. Men det allra bästa är att hundratals av bibliotekskatterna redan har fått nya hem, tack vare samarbetet.

Här sitter kattungarna i kattbiblioteket och väntar på sällskap.

Foto:Tiffany Tillisson

Tänk att få ta en fikapaus med dessa :)

 

Eller att ha en sån här i knäet när man sitter framför datorn – mys!

 

Du kommer också att gilla:

Den här kissen kan sjunga kör till husses barnvisa (och du kommer få veckans sötchock)

Tvåbenta "kaninkatten" Roux bevisar att ingenting är omöjligt (och är så gullig!)

Katten som vägrar låta husse surfa (så här är det att jobba hemifrån med katt)

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + Lyxigt bäddset med brody för 199 kr. Köp nu!