Bota dina sömnproblem på tio dagar – gå vår onlinekurs!

Har du svårt att sova eller känner att du dig ofta väldigt trött? Då är det dags att gå vår onlinekurs "Sov bättre med ayurveda, yoga och meditation" där du får personlig coachning av wellnessexperten Annette Lefterow. Häng med!

Du hittar kursen här!

Kika på filmen för att se mer om kursen.

 

Lär dig sova gott utan sömntabletter

Att sova är otroligt viktigt för vår hälsa. Sömnen behövs för att din kropp och hjärna ska kunna återhämta sig och bearbeta allt du upplever. När du sover gott på natten klarar du lättare av stress och påfrestningar du möter under dagen. Men att ha problem med sömnen är vanligare än de flesta tror. Undersökningar visar att var tredje kvinna i Sverige har sömnproblem och det är vanligt att man använder sömntabletter för att kunna sova. Men det finns sätt att få ordentlig sömn utan sömntabletter!

Sömnproblem beror ofta på stress

Den vanligaste orsaken till sömnproblem är stress. Vid stress ställer kroppen in sig på att vara vaken och du får svårt att varva ner och somna. Att få ordentligt med sömn är viktigt för att kroppens immunsystem ska aktiveras. När du sover minskas också produktionen av stresshormoner. Att bota din trötthet med långvarigt god sömn kan därför minska risken för att du blir sjuk.

Få bättre sömn med meditation och yoga

I kursen “ Sov bättre med ayurveda, yoga och meditation” delar wellnessexperten Annette Lefterow med sig av sin kunskap och guidar dig till ett liv med bättre sömn. Genom ett tiodagars-program får du lära dig allt ifrån orsaker till olika sömnproblem och vad som är förutsättningarna för god sömn till övningar, meditation, yoga, massageritualier och kurer som är viktiga nycklar till att långsiktigt sova bättre.

Kursen är utformad efter tio kurskvällar för dig att följa, så att du steg för steg enkelt ska skapa goda sömnrutiner – du väljer själv i vilken takt och hur länge du går kursen. Genom hela kursen får du personlig coaching av Annette Lefterow.

Foto: Copyright: Dennis Westberg

Vem är Annette Lefterow?

Annette Lefterow är en framstående hälsoprofil och expert inom wellness. Med över 30 års erfarenhet som pedagog inom träning, yoga, dans och hälsa har hon utvecklat en egen hälsofilosofi, Lefterow-metoden, som förenar yoga, pilates, meditation, träning, mat, ayurveda, spa och dans.

I kursen lär du dig bland annat:

Vad du kan göra för att bli fri från sömnproblem och börja sova gott.

Att identifiera olika typer av sömnproblem.

Grundläggande och viktig kunskap om sömnens funktion för kropp och hälsa.

Hur du förbereder din sömn under både dagen och kvällen och hur du skapar en sovplats som är gynnsam för god sömn.

Effektiva övningar och avslappnande massageritualer som hjälper dig sova gott.

Läs mer och köp kursen här!

Foto: E+ / Getty Images / PeopleImages

Det här innehåller kursen:

Sömnskola med viktig kunskap om sömn, vanliga sömnproblem, hur du påverkar dina sömnrutiner och hur du effektivt kan förbereda din sömn under både dag och kväll.

3 ljudinspelningar med meditationer guidade av Annette Lefterow.

10 filmer med godnatt-övningar med personlig coaching av Annette.

Sömnjournal att fylla i för att följa din utveckling.

Instruktioner och tips på hur du ska forma din sovplats för bäst resultat.

Sömnkurer med rogivande drycker, avslappnande dofter och kristaller och två olika massageritualer som förbereder dig för natten.

En spellista med musik som hjälper dig somna.

Ett webinar med Annette Lefterow.

Läs mer och köp kursen här!

Så här fungerar onlinekursen

När du köper kursen får du tillgång till en kursportal där du loggar in.

Genom videolektioner, ljudfiler och text får du personlig guidning, övningar, tydliga instruktioner och tips av din kursledare Annette Lefterow. Du går kursen i din egen takt, var och när du vill – och du har tillgång till den i hela 6 månader.

Följ kursdagarna i den takt du själv vill och gör uppehåll när du vill. Se övningsfilmerna och lyssna på godnatt-meditationerna när det passar dig.

Har du frågor om kursen eller undrar hur du köper den? Mejla oss på onlinekurs@bonniernews.se

Sov gott

– många nätter framöver!

Den här onlinekursen är ett samarbete mellan Amelia och tidningen Tara!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av amelia + halsband från Smycka för endast 199 kr. Köp nu!