Här är Amelias nya bloggare!

Från och med den här veckan har amelia fyra nya bloggare på amelia.se: Jessica Frej, Sanna Bråding, Terese Alvén och Fridas bakblogg!

Jessica Frej, matinspiratör och kokboksförfattare.

Med fem återkommande sidor i tidningen och en egen blogg på amelia.se kommer Jessica att ge oss inspirerande tips i köket:

– Jag är överlycklig över att få inspirera amelias läsare till att laga ännu godare och enklare mat. Jag har läst amelia så länge jag kan minnas och det känns fantastiskt att få vara en del av den här tidningen. I mitt liv är måltiderna höjdpunkterna på dagen och jag vill inspirera alla till mer njutning i livet.

Terese Alvén,författare och bloggprofil inom hälsa.

Terese är en av landets mest välkända bloggprofiler inom hälsa. Sedan 2007 driver Terese träningsbloggen, Sparkibaken.se, hon är föreläsare och författare till fyra böcker om träning och kost. Bloggen kommer innehålla mat- och träningstips och inspiration att prova på nya träningsformer under sitt eget namn på amelia.se.

-Att flytta in bloggen under amelias tak känns jätteroligt. Det innebär att jag får möjlighet att inspirera fler till rörelseglädje i vardagen med enkla tips och trix.

Sanna Bråding, programledare, skådespelare och radioprofil.

Sanna Bråding har medverkat i ett flertal TV-serier, långfilmeroch teateruppsättningar sedan tonåren. Hon har jobbat som programledare i både radio och tv och delade med sig av sitt liv som nybliven mamma till sonenKane-Lee som bloggare på mama.nu. Från och med nu finns Sanna Brådings blogg på amelia.se.

–Det känns såklart jättekul att amelia gillar hur jag skriver och att de bett mig komma hit. Känns kul med något nytt. Jag hoppas att ännu fler läsare hittar till mig och gillar att följa med i min vardag med alla mina tankar om vår nutid.

Fridas Skattberg, bakar på heltid och delar med sig av sin passion i livet: bakning.

Frida bloggade tidigare på veckorevyn.com på "Baka med Frida", nu hittar ni Fridas goda och inspirerande recept på amelia.se under "Fridas bakblogg".

–Det känns fantastiskt roligt att börja blogga på amelia. Jag tror att jag tillsammans med bloggen kommer att växa en hel del under denna resa. Mina nya bloggkollegor är ett gäng starka och inspirerade kvinnor och jag ser mycket fram emot att få bli en i ameliagänget.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + Lyxigt bäddset med brody för 199 kr. Köp nu!