Foto: Erik Dilexit

Är du gravid? Gravidträna online med PT-Fia – när och hur mycket du vill!

Är du gravid finns det mycket att vinna på att träna (lite lagom). Nu har du chansen att göra det med Sofia ”PT-Fia” Ståhl – hemma i ditt eget vardagsrum!

Är du gravid? Grattis, vilken grej, att vänta barn är riktigt speciellt. Du får ett helt nytt fokus och saker som verkat viktiga förut kan lätt blekna. Nu är det du, din kropp och ditt barn som är allra viktigast. Lär dig träna och äta rätt för din graviditet med amelias och 

Sofia ”PT-Fia” Ståhls onlinekurs!

Få ett smakprov ur kursen i vår film:

 

Detta ingår i kursen:

Du får tre träningsprogram: 5 minuter, 10 minuter och 20 minuter. PT-Fia leder dig igenom dem – och du väljer själv vilken längd du kör utifrån din personliga dagsform.

PT-Fias 26 favoritrecept för gravida! Du får nyttiga tips för hela dagen, från frukost till sena kvällen.

En guide till vad som händer i din kropp som gravid samt tips du kan använda om du drabbas av vanliga gravidåkommor som foglossning och illamående.

Veta hur du ska äta för att må bra.

Lära dig vad du ska tänka på när du tränar som gravid.

Du kan göra passen genom hela graviditeten. Det enda du behöver är ett gummiband och en matta. Även du som inte tränat förr kan vara med!

LÄS MER: Här berättar PT-Fia om fördelarna med att träna som gravid

Så här funkar kursen

Onlinekursen ”Gravidträna hemma – må bättre med PT-Fias träningspass och recept” är en kurs på nätet. Du kan gå den var du vill och när du vill, och när du har köpt den har du tillgång till den i ett år.

Välkommen till kursen!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + Lyxigt bäddset med brody för 199 kr. Köp nu!