Foto: Istock

Månadens horoskop 27 feb-18 mars

Nyfiken på att se vad slutet av februari och början på mars har att erbjuda? Du hittar månadens horskop för perioden 27 februari till 18 mars 2020 här, av vår astrolog Helena Biehl.
Helena Biehl

9:e och 11:e mars - två dagar denna månad som påverkar alla stjärntecken

Helgen den 7–8/3 är perfekt för att njuta av film och konst. Härliga överraskningar väntar också i kärlekslivet. Vi fokuserar extra på kärlekslivet vid fullmånen den 9/3. 

❤️  Kärleken: Utvecklingen i kärlekslivet är oväntat härlig. Möjligheternas dag väntar oss den 11/3. Skicka iväg en ansökan, ha ett viktigt möte eller ta ett modigt steg mot att förverkliga en idé. 

⭐️  Bäst just nu: Du får lättare att ge uttryck för dina drömmar. Du kan träffa en spirituell vägledare som ger dig mycket energi.

Månadshoroskop - stjärntecken för stjärntecken

Väduren 21 mars–20 april

Karriären går bra, vilket ger mer pengar på kontot. Om du är egenföretagare kan ett intressant uppdrag dyka upp.

❤️  Kärleken: Mitt i praktisk planering av vardagslivet så dyker en överraskning i kärlek upp den 9/3. Singeln träffar ­någon som känns spännande, rätt och mycket attraktiv. Om du är stadgad så kan din partner ­demonstrera sin kärlek för dig på ett nytt sätt.

✨ Bäst just nu: Goda, men oväntade, nyheter om pengar den 7–9/3.

Oxen 21 april–21 maj

Spännande, nattliga drömmar den 8–9/3 kan ge dig viktiga budskap. Dina energinivåer ökar och du strålar av kraft och skönhet.

❤️  Kärleken: Romantik och erotik – de här veckorna är magiska! En kärleksrelation når en ny nivå den 9/3. Om du är singel så kan du springa in i den person som du gått och drömt om. Plötsligt står hen där.. 

✨ Bäst just nu: En oväntad karriärmöjlighet dyker upp den 7–9/3. Ekonomisk oro eller oklarhet lättar efter den 10/3. Avvakta med viktiga ekonomiska beslut till och med den 17/3.

Tvillingarna 22 maj–21 juni

Du kan känna det som om du inte är riktigt säker på vilken väg du ska ta i jobbet. Ändå flyter det på rätt bra. Efter den 16/3 får du en större klarhet.

❤️  Kärleken: Du attraheras av någon som arbetar med hälsa eller träning. En flört på gymmet? Passion och intensitet är ledorden för ditt kärleksliv, singel eller stadgad. Wow!

✨ Bäst just nu: Du tar ett viktigt beslut gällande ditt boende eller familjeliv den 9/3. Det sammanfaller med snabba nyheter i ditt arbete. Spännande. 

Kräftan 22 juni–23 juli

Din familj stöttar dig mycket. Du är också mycket behövd och uppskattad. En vän eller släkting kan fråga om din hjälp med något praktiskt runt den 7–9/3.

❤️  Kärleken: Någon på ditt arbete flörtar med dig. Det här kan snabbt bli mer passionerat än du trodde.

✨ Bäst just nu: Pengar är faktiskt bara ett problem när du slösar med dem. Den ekonomiska stress som du känner kan lätta med enkla medel. Gör upp en plan för de extrapengar som kommer till dig.

Lejonet 24 juli–23 augusti

Du kan ha missat en detalj gällande pengar. Du uppmärksammar saken den 9/3, och efter den 16/3 har du budgeten under kontroll igen. 

❤️  Kärleken: Olika funderingar gällande ditt kärleksliv kan ha förvirrat dig ett tag. I slutet av mars är det läge för att fatta ett beslut. Du börjar närma dig en ökad känsla av att du vet vad du ska göra.

✨ Bäst just nu: Ditt drömliv och din ­intuition är makalös den 7–8/3. Ett väldigt härligt och socialt event, som gyn­nar din karriär, dyker upp den 7–9/3.

Jungfrun 24 augusti–23 september

Vilket är nästa steg i livet? För ett halvår sedan lovade du dig själv vissa saker, den 9/3 når du i mål. Oväntade nyheter om pengar väntar den 7–9/3.

❤️  Kärleken: Du kan inleda en romans med en spirituell person. Om du är stadgad så kan vissa tvivel smyga sig på. Din ­intuition leder dig oftast rätt i kärleks­livet, ha tålamod och våga lita på din inre röst. 

Bäst just nu: Delad glädje är dubbel glädje – och det går bra för din familj just nu! Du har slutat avundas lyckade syskon eller släktingar och firar gärna deras framgångar.

Vågen 24 september–23 oktober

Det här är en period som präglas av mycket hemmafixande. Ditt boende eller en annan ägodel kan komma att visa sig mer värdefullt än du trodde. 

❤️  Kärleken: Någon som du möter genom jobbet eller på en kurs kan få ditt hjärta att banka. Den 15–21/3 är särskilt härliga för kärlekslivet. Singlar kan flörta med två personer på samma gång. 

✨ Bäst just nu: Ditt sexliv är hetare och mer experimentellt än vanligt. Samtidigt har du de bästa förutsättningarna för att göra dig kvitt ohälsosamma begär, som till mat eller cigaretter.

Skorpionen 24 oktober–22 november

Är det dags att dra dig ur ett nätverk eller en organisation som inte längre ger dig något värde? Du kan känna att det är dags att tillsammans med vänner omvärdera din insats.

❤️  Kärleken: Ditt kärleksliv är allt utom tråkigt just nu. Det kan kännas som om lite vad som helst kan ske, särskilt under dagarna den 7–9/3. Den 13–15/3 känns lite extra magiska. Visualisera det du önskar dig och se det gå i uppfyllelse. 

✨ Bäst just nu: Alla goda nyheter om arbete och pengar den 15–21/3. Om du står i valet och kvalet så lita till vad din magkänsla råder dig till.  

Skytten 23 november–22 december

Ditt inre pockar på uppmärksamhet såväl dag som natt under den här perioden. Låt känslor och tankar komma och släpp dem sedan. Det är en reningsprocess som sker..

❤️  Kärleken: Ditt kärleksliv exploderar av lyckliga, härliga möjligheter den 15–21/3. I snabb takt kan någon ny komma in i ditt liv och visa sig vara precis den du sökt. I en kärleksrelation kan goda nyheter om en graviditet eller ett barns eller annan närståendes framgång vara det som ger en så härlig lyckokänsla och stolthet.

✨ Bäst just nu: Du kommer att vara mer generös än vanligt. Andliga insikter kan vara anledningen. Du ser värdet av det som verkligen är viktigt i livet. 

Stenbocken 23 december–20 januari

Du kan känna dig lite frustrerad av att inget tycks hända på jobbfronten. Goda nyheter och framåtrörelse väntar efter den 9/3. En befordran eller ökad lön är mycket möjlig. 

❤️  Kärleken: Fullmånen den 9/3 är en stark kärleksdag. En plan för en gemensam resa eller möte med en person som befinner sig i ett annat land kan bli aktuellt. I övrigt ser ditt kärleksliv stabilt ut. Men kärlek och romantik är inte högst på din agenda just nu.

✨ Bäst just nu: Tur när det gäller pengar. Och en växande känsla av personlig utveckling.

Vattumannen 21 januari–18 februari

Dina vänner och kontakter ger dig en glittrande härlig chans i livet den 7–9/3. Du har turen med dig, och en period som präglas av medgång på i stort sett alla plan väntar.

❤️  Kärleken: Påminn dig om att sända ut värme. Du kanske inte menar att verka så allvarlig, men det är så omvärlden kan uppfatta dig. För singeln kan kemi uppstå med en formell kontakt, kanske är det någon som hjälper dig med ekonomi eller praktiska ting. 

✨ Bäst just nu: Möjligheter till en ­utlandsresa i jobbet, eller personlig ­utveckling på annat sätt, kan dyka upp. Stora möjligheter till inspiration den 15–21/3.

Fiskarna 19 februari–20 mars

Härliga dagar väntar dig i mars. Om du studerar så kan goda nyheter om en ansökan, utbildning eller ett tentabesked glädja dig. Du befinner dig i ett härligt må bra-flöde. Världen är ett äventyr som ryms i din hand! 

❤️  Kärleken: Du kan få vänta lite på ett ­besked, eller en klarhet, i kärlekslivet. Efter den 10/3 blir det bättre för varje dag, och från och med den 16/3 ser det så lyckligt ut. Du får den uppmärksamhet och uppvaktning som du önskar dig.

✨ Bäst just nu: Goda nyheter om pengar och inkomster kommer den 15–21/3.

Mer astro? Se veckans horoskop här!