Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa amelia i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Istock

Stort relationsastro för sommaren: Så blir juni, juli och augusti

En lång och härlig sommar ligger framför oss. Det finns möjligheter till kärlek och romantik och vissa dagar som ser ut att bli lite extra bra. 

Här är sommarens horoskop för alla stjäntecken, signerat amelias astrolog Helena Biehl. 

Väduren (21 mars–20 april)

Sommaren: Ditt vanliga fartfyllda jag inleder sommaren på ett ovanligt lugnt sätt. Du mår toppen av att pyssla hemma och vara med familjen. Kanske reflekterar du lite över tiden som gått, känner efter och landar i livet. Efter den 21/6 får du superenergi. I juli ökar takten och du lever livet fullt ut, och unnar dig både flört och lite extravaganser. Varför inte testa din kreativa ådra på samma gång? Du börjar augusti i precis samma roliga anda som dominerar juli. Du kommer märka att ju mer du släpper tankar på måsten, desto mer löser sig saker och ting av sig själva. Unna dig massage i augusti. Det löser upp knutar av stress och har en mycket positiv inverkan på din hälsa.

Romantik och sex: Den 3–5/6 har du tur i kärlek. Ett lyckligt möte med en ny person är möjligt för singeln. Om du är stadgad får du bevis för hur mycket partnern älskar dig. Sommarsexet glittrar i juli. Du väljer att njuta av stunden istället för att tänka långsiktigt.

Extra härliga dagar: Den 12–13/7 får du något att vara särskilt glad över, både när det gäller romantiken och ekonomin. Den 16/8 och tiden därefter för med sig en sällsam känsla av lycka och harmoni. Kanske blir det tal om förlovning eller bröllop.

Oxen (21 april–21 maj)

Sommaren: Din lust att fixa och pyssla gör sig påmind i juni och gör dig extra glad i början av sommaren. Du lägger ner tid på att måla om där hemma, eller höja mysfaktorn tillsammans med din familj. Du får nyfikna blickar, och många ser dig som en person som sticker ut, på ett positivt sätt. Ju mer du låter kärleken komma till dig, desto fler möjligheter dyker upp. Du har ingen brådska. Du väntar till slutet av sommaren med att boka upp kalendern med roliga träffar och möten.

Romantik och sex: Snabb attraktion och kvicka vändningar fortsätter att dominera ditt liv. Det bästa för dig väntar i augusti. En smart person kan ta ditt hjärta med storm. Du upplever ditt bästa sommarsex under den sista sommarmånaden. I augusti får du chansen att välja mellan en seriös kärlek och en kärleksaffär. Bägge lockar dig, och du kan behöva ta ett känslomässigt beslut.

Extra härliga dagar: Den 12–30/8 gör du av med pengar på restauranger och nöjen, och älskar det!

Tvillingarna (22 maj–21 juni)

Sommaren: Du kommer att göra en stor förändring i livet under sommaren. I juni lägger du mer tid på att visa världen din nya, lyckliga stil. Lite mirakelpengar väntar och du använder dem till något särskilt fint. Ditt tecken, Tvillingarna, är kommunikativt och du mår toppen av att få dela tankar med andra. Tiden efter den 21/6 bjuder dig på fyra veckor fyllda med besök hos vänner och syskon, utflykter med grannar och massor av nya intryck.

Romantik och sex: Sommaren ger dig chansen att ta en liten paus och fundera över vad du egentligen vill ha i kärlekslivet. En person från förr kan höra av sig och väcka starka känslor. I juli dominerar romantiken, i alla former. En romans med en kollega, eller person i samma bransch, är möjlig.

Extra härliga dagar: Samtal med vänner och syskon ger dig en underbar tid i juni/juli. Era diskussioner kan leda till idéer som peppar dig. I augusti tar din reslust över och du planerar för en resa längre fram. Troligen känner du till platsen, och även hotellet, som du saknat mycket. Bokningen, och förväntningen inför resan, blir en riktig karamell att suga på.

Kräftan (22 juni–23 juli)

Foto: AleksandarNakic / E+

Sommaren: Du inleder sommaren med en andlig vibb. Du mår bra av att göra bokslut innan sommaren kan sätta fart på riktigt. Efter den 21/6 strålar du. Du prioriterar dig själv, är i balans och mår toppen. Samma härliga må bra-känsla följer dig genom nästan hela juli.

Utifrån sett verkar det kanske som om du har vunnit på lotto eller fått löneökning; du lever det ljuva livet.

Romantik och sex: Bli sams-sex, eller möjligheten till ett passionerat möte med en tidigare kärlekspartner, väntar den 23/7–23/8. Bästa rådet för sommaren är att inte skynda fram när det gäller viktiga kärleksbeslut. Du verkar inte klar över vad du vill ha. Njut av stunden och skjut resten på framtiden.

Extra härliga dagar: Du mår underbart den 21/6–23/7. Under perioden den 23/7–23/8 kommer du att få ett extra tillskott i kassan, eller kanske en fin gåva.

Lejonet 24 juli–23 augusti

Sommaren: Vänner och bekanta tar upp en central del av livet i juni. På något sätt hänger det samman med en period av spirituella insikter och avslut för dig. När ditt astrologiska nyår startar, den 23/7, hamnar allt ljus på dig och du börjar om med en ny, kraftfull energi. Du rör dig som en riktig stjärna, unnar dig av livets goda och flörtar massor. Du mår helt enkelt så bra att det inte går att stoppa vardagsmagin. Livet känns underbart!

Romantik och sex: Singlar kan möta kärleken i juli, särskilt från och med den 23/7. Det slår gnistor mellan dig och denna nya person. En internationell koppling finns med i bilden, kanske kommer den nya personen från ett annat land. Ni kanske inte alltid kommer helt överens, men det är väldigt passionerat. Singlar, såväl som stadgade, följer troligen kärleken, även om det innebär vissa kompromisser för att lyckas.

Extra härliga dagar: Midsommarhelgen markerar starten för ett underbart kärleksliv under sommaren. Shoppa under de tre första veckorna i juli. Din smak är exklusiv och du väljer helt rätt. Glamorösa dagar då kärlekspilarna susar i luften väntar den 23–24/7. Planera för en dejt med din partner, eller tacka ja om du blir utbjuden. Det sociala livet är lika välsignat, så en särskilt kul träff med vänner kan förgylla din tillvaro.

Jungfrun (24 augusti–23 september)

Sommaren: Du inleder sommaren med att ge lite extra tid och uppmärksamhet till din partner. Det känns bra att kunna peppa och diskutera hur ni kan förnya er tillsammans. Du är öppen för nya idéer och kommer att använda juni och juli till att förändra och släppa saker i livet. I slutet av augusti äger ditt astrologiska nyår rum. Du blir harmonisk och får stärkt självkänsla.

Romantik och sex: Du kanske utmanas lite av att det inte går så snabbt som du hade önskat. Beslut och kärlek behöver mycket tid för att växa fram. Stressa inte. Kärlekslivet är särskilt lyckligt den 12–28/7. Sexlusten ökar och sexlivet blir intensivt efter den 30/7. Du är mycket modigare i sovrummet och tvekar inte om chansen dyker upp. Sista veckan i augusti är DIN tid, på alla sätt.

Extra härliga dagar: En våg av positiv energi för dig och ditt kärleksliv känns av dagarna runt den 22/7. Solen lyser upp ditt tecken efter den 23/8 och du blommar upp. Du njuter av god mat, goda viner och unnar dig massage och mysiga upplevelser.

Vågen (24 september–23 oktober)

Foto: Peach_iStock / iStockphoto

Sommaren: Vänner och kärlek ger dig fina upplevelser i juni. De hjälper dig på alla sätt och får dig att känna dig bekräftad. Samtidigt firar du också en framgång i jobbet. När juli kommer börjar du varva ner och skiftar fokus från plikter till att ta hand om dig själv lite extra. Träning och hälsa får särskilt flyt efter den 23/7.

Romantik och sex: Kärlek står högt på din agenda. I juni vill du planera för framtiden. Lyckligaste kärleksmånaden blir i juli, då det känns som om allt präglas av tur och närhet. Sex med en vän kan bli resultatet av att du som singel bara följer med energierna. Från och med den 23/7, och in i augusti, blir du mer intresserad av tanken på att klicka spirituellt med din kärlek. Kanske börjar ni prata om hur idealrelationen skulle se ut, tillsammans.

Extra härliga dagar: Den 12–14/7 kan du förälska dig i en ny person, eller känna av en särskild närhet till din partner. Era band till varandra fördjupas. Använd dessa dagar för din planering av kärlekslivet.

Skorpionen (24 oktober–22 november)

Sommaren: Du njuter av möten med andra människor i början av sommaren. Din förmåga att prata och skapa kontakt med andra gynnar ditt kärleksliv, men också din karriär. Gå ut och möt nya människor så mycket du kan. Även om dina tankar på mål i arbete och karriär upptar dig under sommaren, så finns också en stark längtan efter nya visioner i kärlekslivet.

LÄS MER: Skorpion - så här är du enligt ditt stjärntecken 

Romantik och sex: Du attraheras av personer som lyckats och tycks ha livet under kontroll. Du kommer att få tillfällen att mingla med flera sådana personer i juli. En romans med en chef eller framgångsrik, äldre person, är mycket möjlig för singlar. Om du är gift eller förlovad kanske du tar med din partner på en särskilt fin tillställning i mitten av sommaren.

Extra härliga dagar: Efter den 22/7 tilltalas du mer av vänskapsband. En flört med en vän eller ett online-möte kan leda till one-night-stands och… kärlek. För dig i en stadgad relation kommer det att bli viktigt att få er vänskap att växa på olika plan. Att göra kul saker tillsammans, och ha ett socialt liv baserat på gemensamma intressen, får er relation att må bra.

Skytten (23 november–22 december)

Sommaren: I början av sommaren inleds en stor vändning i ditt kärleksliv. När du kommer in i juli börjar en helt ny, lycklig tid. Mycket av ditt sociala umgänge är baserat på ditt arbete, men på ett bra sätt. Skyttar älskar att studera, och under sommaren kan ett kompisgäng av kursare bli dina nya, bästa vänner.

LÄS MER: Skytt - så här är du enligt ditt stjärntecken 

Romantik och sex: Ända sedan i maj utstrålar du en mer glamorös och tilldragande energi. Det finns en aura av mystik runt dig, som attraherar. I juli möter du en, eller flera, framgångsrika personer som kan få dig på fall, eller bjuda på riktigt trevligt socialt umgänge i vackra miljöer. Din mest erotiska period väntar den 12-29/7. Du kan bli förälskad i en person från ett annat land, eller någon med akademisk kunskap i bagaget. Hej telefonsex och långdistansrelationer!

Extra härliga dagar: Den 12–14/7 ger dig fjärilar i magen och lyckokänslor i kärlekslivet. Den 12/8 går du in i en period då du lägger upp nya framtidsplaner med din partner. Du prioriterar kärlekslivet och en framtid tillsammans till max.

Stenbocken 23 december–20 januari

Foto: nd3000 / iStockphoto

Sommaren: Du älskar att sätta mål och sedan jobba mot dem. Ingen älskar att tänka på karriären som du. I juni händer massor kring ditt arbete och du sveps med i förändringarna. Vid midsommar ändras tempot och du går in i en härlig månad av socialt umgänge och kärleksfokus.

LÄS MER: Stenbock så här är du enligt ditt stjärntecken 

Romantik och sex: Singlar kan möta kärleken kring midsommar, någon som har stor framtidspotential eftersom ni delar samma värderingar och framtidsmål. Sexlusten och attraktionskraften går i taket efter den 23/7. Kanske djupdyker Stenbocken in i en passionerad kärleksaffär, eller utforskar sex med sin partner på ett mycket mer intensivt sätt. Sol, värme och nöjen höjer sexlivet till nya höjder.

Extra härliga dagar: Underbara dagar för kärlek och familjeliv väntar den 12-14/7. Ett bra datum för att fundera på att bilda familj, eller börja försöka bli gravid.

Vattumannen (21 januari–18 februari)

Sommaren: Barn, kärlek, och utforskningen av din egen kreativa sida ger dig mycket att tänka på i början av sommaren. Du är på ett lekfullt och glatt humör. I slutet av juli blir du lite mer praktisk och vill kanske planera dagarna lite mer. Om du vill höja sommarformen ska du satsa på att starta direkt efter den 23/7.

LÄS MER: Vattumannen – så här är du enligt ditt stjärntecken 

❤ Romantik och sex: Det blir en fartfylld kärlekssommar. Du är redo för ett nytt steg i ditt kärleksliv i början av sommaren, det blir uppenbart kring den 10/6. Om du lever i en relation kanske du känner ett behov av att tala ut och börja om. Efter den 7/6 kan dina behov i kärlekslivet förändras snabbt. Ena dagen älskar du en sorts person, nästa dag en annan. I juni är det personen som kan underhålla dig som vinner. Sommarsexet är som bäst i juni. I juli väntar en kärleksmöjlighet med koppling till ditt arbete eller en kollega. Men se upp, du är också mer känslig för stämningar – prioritera att tänka positivt.

Extra härliga dagar: 12–14/7 kan ett pirrigt nytt möte, en fin middag eller rolig social bjudning ge dig glädje som varar länge. Tacka ja till allt som erbjuds dig dessa dagar.

Fiskarna 19 februari–20 mars

Sommaren: Känslomässiga band och barndomsminnen ger dig en start på sommaren som handlar om din relation till din familj. När du har fått ordning på ditt inre liv kommer du att njuta av att planera för din lediga tid. Bästa perioden för semester är för din del direkt efter midsommar och månaden därefter.

LÄS MER: Fiskarna – så är du enligt ditt stjärntecken 

Romantik och sex: Ditt kärleksliv blir spännande och glatt vid midsommar och kommer att ge dig flera veckor av möjligheter. Romantik och även nya möten sker via din familjs vänner, eller av en slump på hemmamiddagar med dina närmaste vänner. En gammal bekantskap, eller kärlek, kan dyka upp före den 12/7. Därefter kommer din attityd till romantik att bli mer lekfull. Tanken på tillfälliga förbindelser, och att bara ha kul, kommer att tilltala dig i flera veckor. När du når den 23/7 väntar flera, mer seriösa möjligheter till dejting – och chansen till att känna riktig kärlekslycka och harmoni om du har en stadig partner.

Extra härliga dagar: Sommarträffar i trädgårdar och på stränder ger dig en härlig tid den 12/7 till slutet av augusti. När du ger efter för kärlek, och njuter av spontana träffar, kommer du också att må toppen. Livsglädje och kärlek är din absolut bästa medicin.

LÄS OCKSÅ: Helena Biehls astroblogg 

LÄS OCKSÅ: Här är stjärntecknet du passar bäst med i sängen