Foto: helenaak / iStockphoto

Så är du som partner – enligt ditt stjärntecken

Undrar du hur din älskling ser på dig som partner? Är du modig, kärleksfull, ambitiös eller mystisk? Ta en titt bland stjärnorna så hittar du svaret. 

Är du mystisk, kärleksfull, energisk eller pålitlig? Stjärnorna kan avslöja en hel del om hur du är som partner – amelia listar de vanligaste egenskaperna!

Väduren

Väduren säger aldrig nej till ett äventyr, hur galet det än är. Det som hela ditt liv går ut på är spänning och du vill gärna ha passion och stora känslor i ett förhållande för att bli tillfredsställd.

Du lever ditt liv fullt ut och inspirerar din partner till att göra detsamma, något som är väldigt attraktivt. Du visar kärlek väldigt stort och öppet, det finns inte en chans att din partner kan missa vad du känner.

Du är väldigt beslutsam. Tycker du något så står du för det. Din vinnarinstinkt gör att din partner alltid är på tårna.

Din starkaste egenskap som partner: Energisk

Oxen

När du väl har bestämt dig för vad du vill ha, är du beredd att offra all tid och energi för att uppnå det. Vilket gör att du har tålamod att vänta in din partner tills ni är på samma nivå i livet eller i en specifik fråga.

Din partner kan känna sig lycklig, du har bara ögon för hen och är duktig på att visa detta. Du tänker efter och ger alltid gåvor och överraskningar som passar din partner perfekt.

Du är envis men behåller alltid lugnet i en diskussion, även om du kan fortsätta att övertyga din partner om att du har rätt i en hel evighet.

Din starkaste egenskap som partner: Tålmodig

Oxen är bra på att visa kärlek till sin partner. Foto: iStock


LÄS OCKSÅ:
Egentid med din partner — 10 mest romantiska städerna i Sverige

Tvillingarna

Frihet är viktigt för dig, så det är väldigt viktigt att din partner förstår detta. Du är öppen för allt nytt och vill gärna kunna lite om allt, vilket gör att du är väldigt intressant som partner.

Du är anpassningsbar och väldigt kommunikativ, vilket gör att du och din partner bevaras många bråk som annars kunde ha uppstått.

Du vet exakt vad du ska göra och säga för att öka din partners självförtroende. Men du kan samtidigt göra din partner osäker när du snabbt ändrar dig från att tycka och tänka någonting för att i nästa stund ha ändrat åsikt.

Din starkaste egenskap som partner: Kommunikativ

Kräftan

Du är förmodligen den mest omhändertagande personen i din närhet. Du är kärleksfull och gör allt för att din partner ska känna sig trygg och älskad.

Ingen vet hur man tar hand om andra lika bra som du. Om din partner har en dålig dag ser du det direkt och tar hand om hen.

Du gillar inte att vara impulsiv utan går igenom händelseförloppet i huvudet först. Men det hindrar dig inte från att ha hastiga humörsvängningar, som din partner ofta inte förstår sig på.

Din starkaste egenskap som partner: Kärleksfull

Lejonet

Du älskar att ha roligt och detta älskar din partner med dig, det händer alltid något kul i din närvaro. Men det hindrar dig inte från att vara seriös och ansvarsfull.

Du har ett starkt känsloregister och har svårt att dölja känslorna, vilket både kan vara positivt och negativt för din relation. Du har en stor stolthet och kan ibland bli lite av en "dramaqueen".

I din närvaro känner sig din partner som en kunglighet, du hittar alltid ett sätt att överösa din partner med komplimanger inför andra. Något som gör att din partner ser upp till dig.

Din starkaste egenskap som partner: Entusiastisk

Som partner är Lejonet entusiastisk och rolig. Foto: iStock

Jungfrun

Du är en fixare! Du är flitig och din partner kan alltid räkna med att du har koll på läget (på gott och ont). Du ser till att hjälpa din partner inför ett stort föredrag på jobbet, eller peppa hen när allting känns tufft. Du gör din partners liv så mycket enklare.

Du söker perfektion och sätter höga krav för både dig själv och andra, vilket gör att du blir kritisk när din partner inte lever upp till dessa. Din självkritiska sida kan lätt orsaka låg självkänsla och vid dessa tillfällen kan du behöva tröst och mycket kärlek av din partner.

Du är sensuell och gömmer en vild sida som enbart kommer fram tillsammans med någon du verkligen litar på.

Din starkaste egenskap som partner: Pålitlig

Vågen

Charmig. Det är ordet din partner skulle beskriva dig med. Du är avslappnad och tar lätt på livet.

Samtidigt är du sällskapssjuk och behöver ständigt ha någon som är nära. Du är duktig på att lyssna men behöver mycket bekräftelse. Vilket är viktigt att du får i en relation.

Du är den perfekta blandningen mellan att vara social (den perfekta partnern att presentera på en aw inför kollegorna!) och samtidigt få energi av att ligga hemma i soffan och bara mysa med din partner.

Din starkaste egenskap som partner: Fredlig

Skorpionen

Svart och vitt, det är livets två färger enligt dig. Antigen accepterar du en person eller så struntar du i den. Du gillar att gå all in.

Också när det kommer till kärlek. Du vill ha hetta och passion, och du har en tendens att få din partner att drömma sig bort till sjunde himlen..

Dina känslor är djupa även om du inte visar det utåt. Du har ibland svårt för att släppa det som varit och som begränsar eller stressar dig. Först då lever du ut till fullo i en relation.

Din starkaste egenskap som partner: Passionerad

Skytten

Du älskar att upptäcka världen tillsammans med din partner. Men du gör det gärna också helt ensam. Du älskar frihetskänslan som kommer av att resa och vara ute i naturen.

För dig är det viktigt att din partner förstår att din vilda själ och ditt driv att komma vidare inte handlar om hen. Du tycker att det är viktigt att ni båda har "egna liv". Men för din partner finns det ett före och ett efter hen träffade dig, du har vänt upp och ner på hela personens värld, och hen älskar det.

För dig varar ärlighet längst och ett bra samtal är gärna djupt och filosofiskt.

Din starkaste egenskap som partner: Nyfiken

Skytten är fri och upptäckande, men sitter ändå gärna ner mellan varven och samtalar med sin älskling. Foto: iStock

Stenbocken

Trygghet spelar stor roll för dig, därför är det väldigt viktigt att du är tillsammans med en person som du kan lita på till hundra procent.

När du har hittat hen så är ni ett dreamteam, det ser du till. Ni peppar och stöttar varandra och uppnår både gemensamma och självständiga mål. Ibland kan du känna att du är för ambitiös och att din partner hamnar i skymundan för exempelvis jobb och träning.

Du har en gammal själ och ser på kärlek på ett väldigt romantiskt vis. Blommor och små gåvor tackar du inte nej till.

Din starkaste egenskap som partner: Ambitiös

Vattumannen

Du är ett riktigt original. Och du älskar när din partner känner att hen är tillsammans med en mystisk person.

Med andra ord, du är väldigt speciell och det finns ingen som du. Du är självständig och bryr dig inte vad andra tycker. Du har fascinerande idéer och påhitt som är väldigt roliga att få vara en del av.

Du gillar att lära din partner om dina säregna intressen och ta in hen i din magiska värld.

Din starkaste egenskap som partner: Förtrollande

Fiskarna

Du är mest kreativ av alla tecken. Du är bra på dans, film och konst och har en otroligt rik fantasi. Det är med andra ord väldigt underhållande att vara tillsammans med dig.

Du har ett öppet sinne och är snäll och vänlig in i själen, något som gör dig till en fantastisk lyssnare och som öppnar upp din partner att våga berätta saker. Du dömer inte.

Din partner får chans att utvecklas och växa utan att du står i vägen. Dock kan du som fisk ibland simma iväg i tankarna, du har så livlig fantasi.

Din starkaste egenskap som partner: Osjälvisk

LÄS OCKSÅ: Träna efter ditt stjärntecken – här är träningsformen som passar dig bäst