Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa amelia i ett bättre anpassat format?

Mobil Tablet Dator

Sommar-astro! Horoskop 25 juli-14 augusti för alla stjärntecken

Här är amelias horoskop som gäller från 25 juli till 14 augusti, av astrologen Helena Biehl.

Helena Biehl

Horoskop! Stjärnläget för 25 juli–14 augusti för alla stjärntecken

Våga ett eget initiativ på torsdagen den 25/7 – du kan lyckas med nästan vad du vill! Venus ger oss generellt en period full av mycket flört och nöje. Hej då, alla vardagsbekymmer! Nymånen den 1/8 kan föra med sig oväntade nyheter rörande familj och boende. Kärlekslivet är supervälsignat den 6–9/8. Det flödar över av tur och goda nyheter de dagarna.

❤️ Kärleken: En spännande tid väntar för singeln – med intressanta möten och chans till romans. Om du lever i ett förhållande så väntar en härlig nytändning.

⭐️ Bäst just nu: Känslan av medgång, flyt och tur, som dyker upp ofta.

 

Väduren 21 mars–20 april

Det är inte oansvarigt av dig att släppa plikterna och bara ha lite kul. Gör det! Oväntade nyheter om din familj eller ditt hem kan dyka upp runt den 1/8.

❤️ Kärleken: Ju mer du tillåter dig att njuta, desto fler kärleksmöjligheter får du! En resa kan bjuda på en betydelsefull träff om du är singel.

✨ Bäst just nu: Agera gällande en dröm eller önskan den 25/7. Du har världens tur med pengar och inkoms­ter runt den 6–9/8!

 

Oxen 21 april–21 maj

Du fokuserar mycket på familjen, och tankar kring känslor och minnen får stort fokus. Något oväntat på jobbet kan dyka upp.

❤️ Kärleken: Ditt kärleksliv präglas av ett stort behov av ett känslomässigt lugn och trygghet. Gå på dejt med en person som väcker ditt intresse. Eller laga en gourmetmiddag tillsammans med din partner och njut i hemmiljö.

✨ Bäst just nu:Härliga nyheter om ditt hem och din familj väntar dig den 6–9/8.

 

Tvillingarna 22 maj–21 juni

Oväntade ekonomiska nyheter väntar vid nymånen den 1/8. Ett syskon eller vänner kan ha något med saken att göra.

❤️ Kärleken:Ett kärleksmöte eller en rolig fest ger dig en underbar dag den 25–26/7.

✨ Bäst just nu: Kärleksdagarna runt den 6–9/8 samt det faktum att du börjar känna att du äntligen har hittat rätt riktning i livet.

 

Kräftan 22 juni–23 juli

Nymånen den 1/8 ger dig en chans att vända blad i livet, det kan handla om din hälsa eller din ekonomi. Spännande tider väntar.

❤️ Kärleken:Du och en partner behöver mötas på en plats där allas behov tillgodoses. Risken är att ni ”kör på enligt egen plan” lite för mycket. Parterapi kan vara en lösning om ni fastnar.

✨ Bäst just nu:Den 6–9/8 kommer massor av energi och kraft – du känner dig laddad med positiva vågor.

 

Lejonet 24 juli–23 augusti

Det här är verkligen din tid på året! Du utstrålar karisma och kraft. Nymånen den 1/8 kan ge dig oväntade nyheter

i karriären. Du tar ett stort steg och vänder blad i livet.

❤️ Kärleken:Ditt kärleksliv glittrar den 6–9/8. En ny person kan träda in i singelns liv.

✨ Bäst just nu: Det känns som om allt lossnar, pengar, kärlek och allmänt livsflöde. Wow! Den 25–26/7 samt 6–9/8 är spännande datum.

 

Jungfrun 24 augusti–23 september

Du tar nya steg gällande hur du tar hand om dig, den 1/8. Nu är en tid för att släppa det förgångna och gå vidare.

❤️ Kärleken: Hemliga kärleksmöten eller tid bara för dig och din partner glittrar den 6–9/8.

✨ Bäst just nu: Din styrare, Merku­rius, vänder framåt den 1/8. Du ­kommer att känna att du når klarhet gällande personliga beslut.

 

Vågen 24 september–23 oktober

Trots sommaren tycks du känna dig en aning stressad av något i familje- eller hemliv. Det kan tära på din hälsa, så ta det varligt.

❤️ Kärleken: Kärleksmöjligheter väntar dig när du träffar vänner eller när du möter personer som delar dina intressen. Markera den 25/7 samt den 6–9/8 som de bästa dagarna!

✨ Bäst just nu: Du sjösätter nya planer avseende din livsplanering den 1/8. Det blir kanske inte exakt som du tänkt, men det blir bra!

 

Skorpionen 24 oktober–22 november

Den 1/8 kan nyheter om att leva ut en kreativ dröm dyka upp.

❤️ Kärleken: Du hittar kärlekslycka i en kollega eller med någon som du möter i jobbsammanhang. En fest runt den 6–9/8 kan leda till en flört med en spännande person.

✨ Bäst just nu: Du har massor av karriärfokus mitt i sommaren. Du tar stora kliv framåt. En högre lön eller bättre jobb kan erbjudas dig den 25/7.

 

Skytten 23 november–22 december

Du har så många fina dagar att se fram emot. Din hälsa är på topp, och på torsdagen den 25/7 sker något magiskt i ditt liv. Är det kärlek eller bara en helt fantastisk idé eller möjlighet som dyker upp?

❤️ Kärleken: Kärlek, flöde, tur … Du får allt den 6–9/8. Kosta på dig en lott!

✨ Bäst just nu: Nya kliv i livet den 1/8. Det blir spännande!

 

Stenbocken 23 december–20 januari

En plan för din ekonomi, eller kanske ett lån, går i lås mot slutet av juli. Den 1/8 är du redo för att ta in mer glädje i livet ­genom en rolig hobby eller prioriterad egentid.

❤️ Kärleken: Du kan komma att flörta med en kollega, det blir spännande! Den 1/8 samt 6–9/8 är kraftfulla dagar för passion.

✨ Bäst just nu: Du jobbar för att förändra ditt liv på det sätt som gör dig lycklig.

 

Vattumannen 21 januari–18 februari

Grannar eller syskon kan verka stressade, men du är lugn mitt i allt. Den 1/8 ser du ut att fira något roligt och med dina

närmaste.

❤️ Kärleken: Singlar kan uppleva att de har för många personer att välja mellan! Njut!

✨ Bäst just nu: Du träffar och minglar med väldigt många olika typer av männi­skor. Din sociala agenda är fullbokad! Den 25/7 samt den 6–9/8 ser extra härliga ut.

 

Fiskarna 19 februari–20 mars

Du kan få ett kul extrajobb i sommar­tiderna. Från och med den 1/8 är du ­supermotiverad att ta hand om både plikter, kärleksliv och hälsa.

❤️ Kärleken: Samtal om framtiden präglar den 6–9/8. Du kan ändra dina prioriteringar snabbt. Roligast har du fram till och med den 11/8.

✨ Bäst just nu: Du vinner på din noggrannhet. Den 25/7 och tiden runt den 6–9/8 får du koll på det mesta och känner att du har lyckan med dig.

 

Mer astro? Se veckans horoskop här!