Foto: Istock

Månadens horoskop - november 2019

Den 12/11 blir en riktig härlig dag för många stjärntecken. Det skriver amelias astrolog Helena Biehl som ser i stjärnorna för perioden 7-27 november 2019 för alla stjärntecken.

Horoskop! Stjärnläget för november för alla stjärntecken

Livet präglas av en känsla av stabilitet och trygghet just nu. Vår kreativa ådra får också fullt utlopp. Fullmånen den 12/11 kan föra med sig en känsla av stor lycka. Det senaste halvårets ansträngningar ger resultat. 

❤️ Kärleken: Kärleken är UNDERBAR den 22–25/11. Nymånen den 26/11 kan ge upphov till blandade känslor.

⭐️ Bäst just nu: Möjligheten att se livet från ett nytt perspektiv väntar under kommande veckor. Det är en positiv tid i allmänhet, där många planerar för resor eller personlig utveckling på något plan.

Väduren 21 mars–20 april

Du mår mycket bättre! Tänk om allt beror på att du gör dig av med sådant som du inte behöver i livet, och därmed skapar en bättre livsbalans?

❤️ Kärleken: Du är mer äventyrlig i ditt kärleksliv. När du beger dig utanför din bekvämlighetszon kan du möta en ny spännande person. Se vad som sker under dagarna 22–25/11.

✨ Bäst just nu: Det väntar dig goda nyheter om pengar och inkomster den 22–24/11.

Oxen 21 april–21 maj

Du är beredd att söka dig nya vägar både i arbete och för att ta hand om din hälsa. Du kan bli nyfiken på att läsa en självhjälpsbok eller söka svar hos någon form av spirituell vägledare.

❤️ Kärleken: Du är så sugen på att få ha roligt, flörta och njuta av livet. Under turdagarna den 22–25/11 får du extra kärlekslycka.

✨ Bäst just nu: Du är extra social och du njuter verkligen av det. Du trivs med livet och tar väl hand om dig själv, både kropp och själ får extra mycket kärlek.

Tvillingarna 22 maj–21 juni

Du kan få ett intressant jobberbjudande eller ställas inför andra vägval. Fundera innan du bestämmer dig. Avvakta helst med beslut tills efter den 20/11.

❤️ Kärleken: De lyckliga dagarna den 22–25/11 glittrar av kärlek och sexiga vibbar. Du kommer må så bra!

✨ Bäst just nu: Din själ suktar efter möten med människor på en djupare nivå. Från och med dagarna runt den 19/11 kommer du att notera att personer i din närhet längtar efter samma sak.

Kräftan 22 juni–23 juli

Ju mer du lär dig att släppa oro och bekymmer, desto bättre kommer du att må. Det är som att lasta av extra vikt som du bär på i onödan.

❤️ Kärleken: Kärlekslivet har börjat bli varmare igen. Gnistan tycks ha återkommit. Efter den 25/11 blir kärlekslivet ännu mer harmoniskt. 

✨ Bäst just nu: Du befinner dig i en exceptionell period för arbete. Ett extrajobb eller en ny inkomstkälla kan dyka upp den 22–25/11. Dina mål inför framtiden verkar skyhöga och du är superinspirerad!

Lejonet 24 juli–23 augusti

Du tycks vara i full fart med att ta hand om ditt hem och din familj. Renoveringar eller en flytt kan vara det som gör att du fokuserar på den mer känslomässiga delen av hur och var du bor, snarare än den praktiska.

❤️ Kärleken: Helgen den 22–25/11 är så härlig! Du är redo att svinga ett glas bubbel och ut och vimla. Ett one-nightstand kanske är aktuellt. Stadgade kan känna en nytändning.

✨ Bäst just nu: Du får en intressant chans den 22–25/11. Ju mer du följer din känsla, desto lättare kommer möjligheterna till dig.

Jungfrun 24 augusti–23 september

Det har varit en ganska stökig och stressig period rent ekonomiskt, med många utgifter. Runt den 19/11 får du ett större lugn.

❤️ Kärleken: Det finns en spirituell mening när det gäller ditt kärleksliv. Allt har en mening. Den insikten inspirerar dig nu.

Bäst just nu: Du njuter av allt det fina som du har byggt upp. Dagarna den 22–25/11 känner du stor lycka i hemmet.

Vågen 24 september–23 oktober

Din ekonomi får sig ett rejält uppsving efter en 19/11. Nya inkomstmöjligheter och hjälp från kollegor eller en chef gör att du ser ljust på framtiden.

❤️ Kärleken: Livet är på dina villkor. En partner eller ny person gör allt för att du ska vara lycklig. Innan den 19/11 söker kärleksmöjligheterna upp dig istället för tvärtom.

✨ Bäst just nu: Dags att göra en rolig resa eller hitta på något annat utvecklande! Umgänge med kollegor eller tid med ett syskon kan komma att glädja dig mycket.

Skorpionen 24 oktober–22 november

Du befinner dig i en lycklig tid, präglad av möjligheter och en del tur. Ditt självförtroende är på topp!

❤️ Kärleken: Ett kul, flirtig kärleksliv är grejen för dig. Stabilitet riskerar att göra dig uttråkad. Singlar kan möta en mycket intressant person den 22–25/11. Vackra miljöer och lite lyx får dig att gå igång.

✨ Bäst just nu: När Mars flyttar in i ditt tecken, den 19/11, blir du snabb till handling. Stressa inte upp dig för mycket bara. Du kan inte göra ALLT.

Skytten 23 november–22 december

Efter snart ett år med Jupiter i ditt tecken, sker nu närmast kulminationen av allt lyckligt. Dagarna den 22–25/11 är präglade av tur, gott självförtroende.

❤️ Kärleken: Ditt kärleksliv är den del av ditt liv som ger dig stora möjligheter till glädje. Kanske blir det en form av omstart under turdagarna den 22–25/11. Du attraherar kärlek, pengar och lycka.

✨ Bäst just nu: Det ljuva livet som pågår för fullt. Kan du begära mer?

Stenbocken 23 december–20 januari

Du har fullt upp med att stå pall för utmaningar och press på jobbet. Håll ut, tempot lugnar sig efter den 19/11.

❤️ Kärleken: Du tonar ner fokus på kärlekslivet. Du vill mycket hellre mingla med vänner eller, ta med din partner ut för att göra hen delaktig i dina intressen. En vänskap kan dock utvecklas till kärlek.

✨ Bäst just nu: Ditt hårda slit på arbetet ger dig resultat den 22–25/11. Ett nytt jobb, en ny tjänst eller en befordran kan vänta. Chefen är på din sida.

Vattumannen 21 januari–18 februari

Äntligen känns det som att du börjar på koll på din ekonomi. Efter den 20/11 fattar du viktiga beslut om pengar. Efter den 27/11 ser det ljust och lätt ut.

❤️ Kärleken: Du attraheras av personer med framgång. Du kan möta just en sådan person på en fest. Glitter och glamour väntar såväl stadgade som singlar. Efter den 22/11 kan ett kärleksmöte online vara aktuellt för singeln.

✨ Bäst just nu: En fest eller ett mingel den 22–25/11 flödar av kul händelser och möten med vänner!

Fiskarna 19 februari–20 mars

Sugen på att planera för ett liv i solen? Eller vidga dina livsvyer genom en längre resa? Kanske är det den mörka årstiden som gör att du efter den 19/11 tycks längta efter ett något nytt.

❤️ Kärleken: Kärlekslivet är harmoniskt och lugnt. Kanske för lugnt för dig? Singeln kan falla för en person från ett annat land, kanske är det en nygammal flört.

✨ Bäst just nu: Din karriär och dina framtidsambitioner. Goda nyheter om din ekonomi väntar efter den 19/11. Ett erbjudande som du inte kan motstå kan dyka upp den 22–25/11.

Mer astro? Se veckans horoskop här!