Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa amelia i ett bättre anpassat format?

Mobil Tablet Dator
Foto: Istock

Månadens horoskop 9-29 april

Nyfiken på att se vad nästa månad i ditt liv har att erbjuda? Du hittar månadens horskop för perioden 9-29 april 2020 här, av vår astrolog Helena Biehl. 

Helena Biehl

Här är dagarna denna månad som påverkar alla stjärntecken

Använd dagarna den 11–12/4 för att fundera på framtiden, kanske vill du ta ett långsiktigt beslut. Ta inte åt dig för mycket av kritik den 21/4. Gör något konstruktivt av eventuell feedback istället. En ny halvårstrend gällande ägande och pengar startar den 23/4, det betyder att du har potential för att hitta smarta lösningar på praktiska problem. Håll fokus på helheten, snarare än detaljer.

 ❤️  Kärleken: En härlig upplevelse i kärlekslivet väntar den 18/4.

Månadshoroskop - stjärntecken för stjärntecken

Väduren 21 mars–20 april

Goda ekonomiska nyheter i sikte! Du kan få chansen att betala av en stor skuld eller beviljas ett banklån. Kanske dags att börja spara, eller att investera befintliga sparpengar? Nymånen den 23/4 kan vara dagen när du lägger upp en ny budgetplan.

❤️  Kärleken: Ditt kärleksliv i april präglas av att våga prova nya vägar. Singlar kan dejta personer de normalt inte skulle träffa. Stadgade kan testa en ny sorts umgänge för att få nya impulser.

✨ Bäst just nu: Du befinner dig i en härlig period då du verkligen glänser och utstrålar välmående. 

Oxen 21 april–21 maj

Solen träder in i ditt tecken den 19/4. Du kommer att känna dig självständig och trygg i att ta beslut. Kosta på dig lite extra lyx – något bara för dig.

❤️  Kärleken: Lyckans planet ger dig en härlig kärleksmånad i april, med mer sex än vanligt. Lycka och mer kroppslig närhet med din partner får dig att sväva på små moln. Singlar har samma härliga utsikter.

✨ Bäst just nu: En familjemedlem ger dig goda råd eller nyheter om en karriärmöjlighet för dig den 24–26/4.

Tvillingarna 22 maj–21 juni

Du genomgår en spännande inre process. Många av dina föreställningar om livet testas. Hur du lever ditt liv är under förändring. Du kan komma att fundera mycket, kanske tänker du om gällande din studieinriktning

❤️  Kärleken: Venus befinner sig i ditt tecken. Visst är det härligt när det bara flyter i kärleksrelationen? Singlar kan märka av det här flödet genom att träffa någon som de vill stanna med för alltid.

✨ Bäst just nu: En ny telefon, dator eller bil kan bli din den 24–26/4

Kräftan 22 juni–23 juli

Du fokuserar hårt på arbete och karriär till och med den 19/4. Därefter kommer du att bli supersocial. Oväntade nyheter om pengar väntar den 24–26/4

❤️  Kärleken: Den stora utmaningen är att få till en balans mellan alla dina ambitioner och ditt kärleksliv. Du kan lyckas om du bara påminner dig själv om saken. 

✨ Bäst just nu: Nymånen den 23/4 ger dig nyheter om inkomster som du inte hade förväntat dig.

Lejonet 24 juli–23 augusti

Något är på gång att ske gällande ditt boende eller familjeliv. Du kan göra en lyckad försäljning eller få reda på att familjen växer. Nyheter om ditt arbete väntar dig den 23/4. Glöm inte att spara på dina krafter. En hög lön i jämförelse med en sliten hälsa är inte mycket värt.

❤️  Kärleken: Kärlekslivet kan kännas stressat eller som om det är under utvärdering. Den 24–26/4 har du dock lyckan med dig. Ett nytt möte, möjligen i samband med jobb, kan ge dig hopp.

✨ Bäst just nu: Den 11–27/4 sker positiva och tursamma saker gällande din ekonomi.

Jungfrun 24 augusti–23 september

Från och med den 25/4 startar en trend då du ska tänka på att vara extra noga med att kontrollera ditt sätt att kommunicera. Har mottagaren verkligen förstått vad du menar?

❤️  Kärleken: Helgen den 17–19/4 ser ut att bli härlig. Stämningen är varm och härlig, och det ger dig ny energi.

Bäst just nu: Du befinner dig i en utmärkt period för att studera eller uppgradera kommunikationsteknik, som en telefon eller en dator. Försök att göra en tenta före den 25/4 för bästa resultat.

Vågen 24 september–23 oktober

Har du känt dig lite hängig på sistone? Efter den 19/4 kommer dina energier att höjas och du mår snabbt mycket bättre. 

❤️  Kärleken: Du befinner dig i en period då kärlekslivet är på topp. Flört och en känsla av att må bra dominerar före den 19/4. Helgen den 17–19/4 kan bli särskilt kul för din del.

✨ Bäst just nu: Din styrarplanet ger dig flera månader av spännande möjligheter. Satsa på personlig utveckling, som till exempel en kurs på distans. 

Skorpionen 24 oktober–22 november

Nu behöver du ta bättre hand om dig. Var noga med att inte slösa dina energier på sådant som du verkligen inte behöver.

❤️  Kärleken: Singlar får många chanser till nya möten. Stadgade känner pressen att hinna med både hem och socialt liv.

✨ Bäst just nu: Efter den 19/4 får du flera möjligheter till att öka saldot på ditt bankkonto. Ett spännande karriärförslag dyker upp.

Skytten 23 november–22 december

Du är lika spirituell som en andlig guru. Du står på randen till ett inre genombrott. Du kan lita på din starka intuition när du fattar ekonomiska beslut.

❤️  Kärleken: Du antar en flörtig attityd den 11/4–27/4. Du har kul och roar dig, men hur uppfattar en partner eller en dejt din halvseriösa stil? Efter den 27/4 tar du kärlekslivet mer på allvar och allt ordnar sig.

✨ Bäst just nu: Du kommer inte att stå utan jobb. Ett intressant extraarbete eller ett nytt jobberbjudande kan vänta i april. Det är möjligt att arbetet eller uppdraget är kopplat till undervisning.

Stenbocken 23 december–20 januari

Nya vänner kommer in i ditt liv. Det är som om ni känt varandra i ett annat liv, eller åtminstone i väldigt många år. Häftigt!

❤️  Kärleken: Från och med den 19/4 befinner du dig i en årlig topp vad gäller nöje och kärleksliv. Nymånen i ditt flörtiga hus den 23/4 kan föra med sig oväntad utveckling i ditt kärleksliv. Din utstrålning glittrar lite mer än vanligt under april. Njut!

✨ Bäst just nu: Du firar en ekonomisk seger den 24–26/4. Våren gör dig och din energi gott i största allmänhet. Optimismen flödar.

Vattumannen 21 januari–18 februari

Du får mycket gjort under april. Övriga världen tittar på och undrar kanske vad det var för stormvind som just blåste förbi ...

❤️  Kärleken: En flört med en granne eller någon som du möter på en familjär tillställning är möjlig för singlar. Stadgade föredrar mysiga hemmakvällar med sin partner. Månadens bästa dagar för kärlek väntar den 24–26/4. 

✨ Bäst just nu: Det är en utmärkt tid för att klara av tentor och ansökningshandlingar. Du känner att du äger ditt liv och att allt är möjligt.

Fiskarna 19 februari–20 mars

Testa att attrahera pengar och välstånd genom dina tankar! Din förmåga att visualisera och fantisera kan ge dig en kickstart. Förr än du anar kan du få det du önskar. 

❤️  Kärleken: Du har supertur i kärlekslivet fram till och med den 11/4. Därefter kommer du att få ihop en intressant kombination av kärlek och djup trygghet. En person som hanterar dina finanser kan få dig att falla pladask.

✨ Bäst just nu: En nackmassage då och då kan göra smärre underverk för din hälsa om du känt dig stressad. Men generellt så ser du ut att må toppen under den här perioden.

Mer astro? Se veckans horoskop här!