Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa amelia i ett bättre anpassat format?

Mobil Tablet Dator
Fredagen den 28/2 blir gränsen mellan kärlek och tillfällig attraktion ganska oklar för många stjärntecken..
Fredagen den 28/2 blir gränsen mellan kärlek och tillfällig attraktion ganska oklar för många stjärntecken..
Fredagen den 28/2 blir gränsen mellan kärlek och tillfällig attraktion ganska oklar för många stjärntecken..
Fredagen den 28/2 blir gränsen mellan kärlek och tillfällig attraktion ganska oklar för många stjärntecken.. Foto: Istock

Månadens horoskop 6 feb-6 mars

Nyfiken på att se vad februari har att erbjuda? Du hittar månadens horskop för perioden 6 februari till 6 mars 2020 här, av vår astrolog Helena Biehl. 

Helena Biehl

6 dagar denna månad som påverkar alla stjärntecken

Många av oss tenderar att agera snabbt och impulsivt i kärlekslivet till och med den 5/3, då blir vi lite mer försiktiga. Fullmånen i Lejonet ger en form av avslut, i positiv bemärkelse. Den 16/2 träder initiativtagaren Mars in i Stenbocken och vi prioriterar karriär och framtidsplaner högst av allt. Runt den 21/2 kan det vara värt att ta en risk – att våga, i stort eller smått. 

❤️  Kärleken: Vad är kärlek och vad är en tillfällig attraktion? På fredagen den 28/2 är gränsen oklar.

⭐️  Bäst just nu: Spännande nyheter väntar under helgen den 29/2–1/3.

 

Månadshoroskop - stjärntecken för stjärntecken

Väduren 21 mars–20 april

Det är när du samarbetar och slår ditt kloka huvud ihop med andra som saker verkligen händer! Personer som delar dina intressen kommer med roliga uppslag och idéer.

❤️  Kärleken: Från och med den 7/2 väntar dig en härlig kärleksperiod. Du får det där lilla extra i din aura och attraherar beundrande blickar och härliga sociala inbjudningar. En ny person kan vänta för singeln. Stadgade njuter av sin partners odelade uppmärksamhet.

✨  Bäst just nu: Efter den 16/2 är du otroligt självständig. Lyckan ligger i dina händer och du vet om det! 

Oxen 21 april–21 maj

Du vet ju hur de säger att motion förbättrar välmående? Ut och bara gör det! Den 9/2 når du ett mål som du strävat efter länge, på Oxars typiska vis. 

❤️  Kärleken: Den 8–10/2 kan viss fundersamhet uppstå i kärleksfrågor. Din kärleksplanet får dock fina fördelar efter den 19/2, vilket yttrar sig i form av varma känslor. En person med stora kunskaper kan charma singeln. Stadgade sätter framtida, spännande mål. 

✨ Bäst just nu: Oväntade men väldigt härliga karriärnyheter väntar den 5–6/3. 

Tvillingarna 22 maj–21 juni

Så härligt det är när du känner dig uppbackad av din familj! Med full fart framåt i din karriär så är det dubbelt så viktigt att dina närmaste hejar på dig!

❤️  Kärleken: Ditt sexliv ser väldigt spännande ut i februari. Du är redo att experimentera! Att känna sexuell kemi är viktigt för dig, om du inte känner det så letar du vidare efter den passionerade känslan. Eller så längtar du och fantiserar ...

✨  Bäst just nu: Du får bevis för att ditt hårda arbete ger utdelning, den 4–5/3. Kanske bestämmer du dig för att betala av en skuld när du får in extra pengar på kontot.

Kräftan 22 juni–23 juli

Du är ressugen! Tillgodose ditt behov av nya världar genom att läsa eller studera, eller boka en sista minuten. Den 5–6/3 kan en förälder eller annan närstående behöva ditt stöd

❤️  Kärleken: Du hjälper en partner i en svår ekonomisk situation. Kanske introducerar du en partner eller en ny dejt till en skicklig finansiell rådgivare.  

✨  Bäst just nu: Använd tiden fram till och med den 19/2 för att rensa ut prylar och saker som du inte behöver. Följden kan bli en form av detox-känsla, med massor av ny energi. 

Lejonet 24 juli–23 augusti

Du pausar dina karriärplaner den 8–10/2 för att känna in att du är på rätt väg. I början av mars behöver du räta ut några frågetecken, innan du kan gå vidare med dina planer. Ett spännande jobberbjudande eller något annat överraskande ser ut att vänta dig dagarna efter den 5/3.

❤️  Kärleken: En partner eller en dejt visar dig stor uppskattning. Kärlekslivet ser härligt och superlyckligt ut! Du blommar ut kring den 9/2.

✨ Bäst just nu: Rätt tidpunkt för att bli vältränad? Efter den 16/2 har du de bästa chanserna för att bygga muskelmassa. Du kommer att må toppen av din styrketräning.

Jungfrun 24 augusti–23 september

Jobba med att sätta andra framför dig själv ibland, som kollegor och vänner. När du riktar in dig på andras välmående så går det också bättre för dig. Karma, karma.

❤️  Kärleken: Du har så många härliga upplevelser att vänta att ditt största problem just nu kan vara vilka fester ni ska gå på. Singlar kan ha fler än person att välja mellan. En passionerad kärleksaffär kan blossa upp i hemlighet efter den 19/2. 

✨  Bäst just nu: Du är verkligen välsignad med ett överflöd av kärlek och mysigt umgänge! 

Vågen 24 september–23 oktober

Du känner dig kreativ och full av talang. Kanske manifesterar du dina kunskaper i dans eller någon annan skapande uttrycksform tillsammans med likasinnade.

❤️  Kärleken: Socialt umgänge ger Vågen härliga lyckokänslor. Ta med din eventuella partner och mingla tillsammans samtidigt som ni lär er mer om ditt intresse. Singeln har goda chanser till romans. Kanske blir det inte så seriöst, men kul.

✨  Bäst just nu: Din ekonomi gör dig glad i mars. En lukrativ försäljning av en bostad, hjälp från en förälder och ett nytt jobb­erbjudande kan komma i samma veva.

Skorpionen 24 oktober–22 november

Du spenderar pengar på din hälsa och längtar efter en nystart. Träningskort, hälsopreparat eller träningskläder kan stå på din shoppinglista.

❤️  Kärleken: Fram till och med den 7/2 är du inriktad på att bara ha kul. Passa på att roa dig med din kärlek. Efter den 7/2 är kärlekslivet mer komplicerat. En romans kan inledas lite för hastigt. Den 3/3 gör du bäst i att ligga lågt. 

✨  Bäst just nu: Du inleder en härlig tid i livet efter den 19/2. Du får en mycket inspirerande dag den 23/2. I mars börjar turplaneten att verkligen leverera. Du ser ett flöde både på ett personligt och ekonomiskt plan!

Skytten 23 november–22 december

Du har modige Mars i ditt eget tecken till och med den 16/2, vilket innebär att du tar bestämda steg i den riktning som DU vill. Du tar ett nytt beslut gällande ditt boende, eller en annan viktig livsfråga, runt den 23/2. Härliga nyheter om hem och familj väntar.

❤️  Kärleken: Ut och roa dig – det hjälper din hälsa att ha kul! Mycket av det härliga som händer dig i mars startar på hemmafester eller genom att en familjemedlem presenterar dig för en ny person. En oväntad vändning i kärlekslivet väntar dig den 5–6/3.

✨  Bäst just nu: Den 16/2 startar en mycket händelserik period för din ekonomi. Du kan tjäna mer men också spendera mer. 

Stenbocken 23 december–20 januari

Du får massor av energi och tar modiga, snabba beslut från och med den 16/2. Ett stort steg handlar om dina inkomster. Spännande nyheter av ekonomisk karaktär kan överraska dig runt den 5–6/3.

❤️  Kärleken: En passionerad kärleksaffär leder fram till en viktig tidpunkt runt den 9/2. Den 8–10/2 kan du behöva ta en paus för att fundera över ditt nästa steg i kärlekslivet.

✨  Bäst just nu: Jupiter skänker dina vänner mycket lycka i mars. Du gläds med dem – och det lyckliga spiller även över på dig. Du är en mycket god vän, och det gynnar dig mycket.

Vattumannen 21 januari–18 februari

Din ekonomiska magkänsla är knivskarp efter den 19/2. Du lägger upp en helt ny ekonomisk plan den 23/2

❤️  Kärleken: Kärlekslivet är den lyckligaste delen i ditt horoskop för perioden. Du strålar och attraherar uppskattande blickar var du än befinner dig.  Den 9/2 tar du ett viktigt beslut. En ny kärlekspartner kan komma in i singelns liv. 

✨  Bäst just nu: Perioden präglas av bubblande lyckokänslor och goda chanser till nystart. Den 23–28/2 är perfekt för att starta ett nytt projekt eller börja en kurs med fokus på dig själv.

Fiskarna 19 februari–20 mars

Du får svar på något som du grunnat länge på runt den 9/2. Du kan ha väntat på detta i ett halvår. En nymåne i ditt eget tecken den 23/2 ger dig de rätta förutsättningarna för att sätta nya mål för det kommande året. 

❤️  Kärleken: Din kärleksplanet befinner sig i ditt eget tecken under hela februari. Kärlekslivet är verkligen på dina villkor och du attraherar kärlek, glädje och härliga upplevelser. Ditt sociala liv, liksom kärlekslivet, flyter med stor lätthet. 

✨  Bäst just nu: Roliga överraskningar i ditt grannskap eller med vänner väntar den 5–6/3.

Mer astro? Se veckans horoskop här!